Fika fredag

Idag blev jag och brorsan ensamma hemma och han behövde köpa tejp så vi gick för att göra det. När vi hade gjort det bestämde vi oss för att när vi ändå var igång kunde vi lika gärna gå till Ritz, så det gjorde vi. Satt där och hade kul en stund. När vi var klara med det så sa vi att vi lika gärna kan gå till stan så där hamna vi, vi som bara skulle ha tejp. haha Sen tyckte vi att vi gått tillräckligt så vi tog bussen hem.
När vi kom hem hade mamma också köpt bakelser och vi tackar ALDRIG nej till gottesaker i familjen Jönsson.


torsdag hela dagen



Var med Kim på Överby idag. Kom hem med en ny jacka och en ny skjorttunika. Sen blev det en julmust och lite tidningar också. Finns det nått bättre än julmust?

Därför

Jag älskar Johan Glans. Skrattar bara jag tittar på honom.

Fråga: För att köra en så kallad epatraktor så måste du ha?
Johan Glans: Föräldrar som är kusiner

Ingen isprinsessa men men

Ramla inte en enda gång! Även om det inte var långt ifrån många gånger. haha Hade tre leggins och tre tröjor på mig så frös gjorde jag inte, kände mig dock lite som michelingubben. Pappa var dock besviken på att han aldrig fick se mig ramla.

Skridskor

Snart bär det iväg för att åka lite skridskor. Kan faktiskt åka skridskor mellan gångerna jag drattar på rumpan... 

På begäran

Har fått till mig att jag tydligen ska skriva här för att det var ett tag sen, vilket jag kan hålla med om.

Idag och igår har det varit kurs i Vänersborg som har legat på schemat. Dom är alltid lika roligare men man är helt slut efteråt. Kom hem 18.00 igår kväll och insåg då att jag kunde om jag ville hinna med att vara med på styrelsemötet. Så där spenderades kvällen. Just nu sitter jag här och är helt slut, längesedan jag var så här trött på alla sätt; mentalt, kroppsligt och känslomässigt. Imorgon får blir en mysdag.

Kände också igår på mötet att jag saknar att träna, saknar sammanhörigheten, saknar styrkan man kände i kroppen och nu när jag inte har något annat att göra så kan jag ju lika gärna träna. Så får se hur lång tid tanken blir till verklighet. haha

Längtar efter en Copenhagen repris

Lugn dag idag, ska städa lite och sen är det träning med IFK-pågarna ikväll.
Sitter och tittar på bilderna från trippen till Köpenhamn jag och Silpa tog i maj. En resa vi måste göra igen, oavsett om hon vill eller inte. haha Fast då är det tur att jag vet att hon vill. haha



 

 

Dagens

Dagens låt

Lykke Li - Possibility

Är en av låtarna till soundtracket för nya filmen New Moon


Inget låt jag dirket hoppar runt till men jag gillar den ändå.

Dumma minne!

Har varit i Vänersborg idag och planerat för kursen vi ska ha måndag och tisdag nästa vecka. Det gick kanon som alltid, nu ligger ju vanan i det så. Ska bli riktigt skoj.
Men när jag kom hem insåg jag att jag hade glömt att ta med mig nycklar. Så fick sätta mig på bussen till mammas jobb och ta hennes nycklar så jag var inte hemma förrän nästan två timmar senare. Segt! Men från den ljusa sidan så fick jag mig en pratstund med söta mormor också så, inget ont som har nått gott med sig.

Urk

Varit hos tandläkare idag. dam dam dam... vilket resulterade  i att jag inte får borsta tänderna på typ 17 dagar. Jag trodde först att hon drev med mig men nej nej. Så nu ska jag istället skölja med nått bakteriedödande medel. Jippi.... Så får se hur länge jag står ut eller hur länge alla runt mig står ut. haha I värsta fall får jag väl låsa in mig tills jag är klar.

För att trösta mig lite åkte jag ut till Överby och spenderade lite pengar. Mår alltid lite bättre efter att shoppat lite. Vad sorgligt egentligen. haha

prickekorv! nej det är bara jag

Brände mig när jag stekte mat i onsdags och efter det fick jag dess trevliga prickar. Kliar inte och gör inte ont, men känner mig lite som en omvänd prickekorv -vitt kött och röda prickar.

snö?

Idag kom den första snön för säsongen om man nu kan kalla det för snö egentligen. Visst det var flingor men när det regnar samtidigt och snön inte ligger kvar utan det bara är blött har jag svårt att se det fina i snön.

Annars börja dagen tidigt med att gå upp sex för att börja jobba sju. Efter jobbet cykla jag till Ritz för att jag göra pappa lite glad i hjärtat (och magen). Ikväll är det Upp som gäller, längtat länge efter den! haha Kommer aldrig växa ifrån tecknat och det vill jag inte heller.

Wiee

Nu är biljetterna bokade! Om en månad ungefär bär det av till Manchester och till Nermin. Ska bli så jäkla roligt. Saknar henne sjukt mycket och vi ska vända upp och ner på hela staden. Den kommer aldrig bli sig själv igen.

Dagens

Dagens coolaste musikvideon på länge



Älskar när strumporna är fiskar

fotbollstränaren Åsa

Hemma igen efter att tränat grabbarna. Är nu officiellt en ledare i P95/96 laget i IFK Trollhättan. Fotbollstränare är att ta i eftersom jag aldrig rör en boll. haha Är istället ansvarig för konditionen, styrkan och spänsten. Bitar som är lika viktiga som bolltekniken för att kunna bli det bästa man kan bli efter sina egna förutsättningar.





IQ-befriande

Dagens början höll på att gå åt fanders när jag kom till jobbet och fick kommentaren "Vad gör du här? Du ska inte jobba idag." Men som tur är hade hon missförstått och jag gick inte upp sex på morgonen i onödan... Halleluja för det! Själva arbetet rulla på och medan dom andra satt på möte fördrev jag tiden med att städa. Dammsug och våttorka alla gemensamma utrymmen och sen gick jag runt på alla fyra och torka av alla lister eftersom det var ett lager med tjockt damm på dom. Inte gjort på ett tag om man säger så. Har kommit på att städa är väldigt bra just nu, för att citera Camilla "Det är IQ-befriande". Så avkopplande och skönt för huvudet att inte ha tre miljoner tankar i gång samtidigt.

Måndag

Måndagar har aldrig varit någon favorit och det är det inte nu heller. Så idag har jag gjort så lite som möjligt. Dagen har gått i dokumentärernas tecken. Heja SVTplay säger jag bara. haha Känner mig lite som sånna där torrisar som man automatiskt ser framför sig när ordet dokumentär kommer upp. Men även i en kategori som kan vara fruktansvärt tråkig finns det guldkorn. Michael Moore och hans dokumentärer har en självklar plats där bland guldkornen. Idag har jag bland annat sett Diane Israels "Beauty Mark" om skönhet, ideal, kroppsfixering och hetts träning. Hur bra som helst och en verklig ögon öppnare. Jösses jag låter tom som en torris. haha Jaja bra var den verkligen.

helgen

Jag som sagt var jag ju på fotboll i fredags och resten av helgen fortsatte i samma stil. På lördagen spelade FCT hemmamatch, sen var det hem och se Sverige-Danmark matchen och sen igår spelade dom svenska P18 killarna EM-kval mot Georgien. En hel helg med fotboll även om ingen av matcherna var särskilt bra...

Fredag

Har varit och handlat med pappa idag. Blev ett par jeans till honom och en kalender till mig. Klarar mig inte utan en, har inget minne så det är liksom ett måste. I kväll är det EM-kval för P18 på Edsborg och brorsan ska vara boll-kalle. Ironiskt eftersom han heter Kalle. Så vi ska dit och titta.

Upp



Surmulen pensionär och en rund unge... kan det bli bättre?

nytt

Har jobbat några timmar nu i kväll på ett nytt ställe. Stora skillnader i verksamheten med det stället jag har varit på innan men det var riktigt roligt det med. Hade dock problem med att hitta dit. Visste adressen och allt men alla husen ser exakt likadana ut så det var bara att cykla runt runt tills jag äntligen hittade rätt. haha

Har också idag sökt in till högskolan. Få se om jag för det första kommer in och att jag sedan kommer iväg... Just nu är det nog rätt i tiden att plugga men är inte helt säker om jag är redo att sätta mig i skolbänken ännu...

myrorna anfaller

Det här med slöandet gick inte så bra... vakna tidigt och har myror i benen. Så det blir att springa ut och ta en runda i spåret istället. Vet inte vad det är för väder men men det ska nog gå ändå.

Ad of the night

Beware!



Var bara tvungen att smaka även om jag tvivlade på mixen och framförallt bearnaisen.
Nej, det var inte ett dugg gott och något som aldrig någonsin har hänt innan skedde... jag slängde en chipspåse med chips kvar i! Trodde aldrig den dagen skulle komma... haha Så på egen risk smaka, men jag rekommenderar dom INTE.

Men som det så fint heter:
"Du kan inte veta att du inte tycker om det förrän du smakat" och "Smaken är som baken -delad"
Så vad vet jag... det finns säkert några eller någon som tycker att det är gott.
Vissa människor är allt bra underliga......

Slöar

Hemma igen efter att varit hos mormor hela helgen för det traditionella marten. Mycket regn och blåst fick man stå ut med samt leran som var resultatet av busvädret men det har varit en skön och mysig helg med släkten. Köpte nya gosiga vantar, med hem kom också en till gardinkappa...(interngrej)


Det blev också några varv i rondellerna...vem behöver tivolit när man har malin? haha Sånt roar vi oss med en lördag kväll i Arvika. haha


Ska fortsätta med slappandet hela dagen imorgon som bara kommer avbrytas av styrelsemöte på kvällen. Gött värre.

Utmanad

Min respons på denna utmaning: Mitt namn startar ju på Å! Så sitter just nu och är lite irriterad på mina föräldrar för att de gett mig ett sånt namn samtidigt som jag är glad att det inte startar på typ Q.

Jag har blivit utmanad av Emma
Reglerna lyder följande:

Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. 
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn
Alla svar måste vara riktiga.
Om personen som utmanade dig har samma bokstav som du får du inte ge samma svar som han/hon gjort. 
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)


LYCKA TILL!

1. Vad heter du?
Åsa
2. Ett ord på fyra bokstäver: Åmål
3. Flicknamn: Ågot (stackars barn som heter det...)
4. Pojknamn: Åke
5. Yrke: Åklgare
6. Färg: Åt det röda hållet
7. Klädesplagg: Ålaskinns byxor
8. Mat: Ångkokt fisk
9. Sak i badrummet: Återfuktande cream
10. Plats/stad: Åre
11. En orsak att vara sen: Åksjuk
12. Något man skriker: Åh
13. Film: Åter till Cold Mountain
14. Något man dricker? Åtta tequila
15. Band: Ådahl
16. Djur: Åkermus
17. Gatunamn: Ågatan
18. Bil: Ångdriven bil
19. Sång: Åt samma håll
20. Hobby: Åkgräsklippare

RSS 2.0