Johan Glans 3

Lika som bär

Ingen nyhet jag vet men Linda Hunt som just nu syns i NCIS Los Angeles och Edna Mode från the Incredibles är sjukt lika! Bara så ni vet.

om jag säger snälla då?

Ja gott folk nu har jag fått nog. Ge mig sommar!

tack och lov!

Ibland tackar man sin lyckliga stjärna att det finns folk som inte gör timmarna oumbärliga.

Helt slut

Att pulsa i en halv meter snö i en halvtimme är inget att rekommendera.

Längtar!

Idag var vi nere och köpte biljetterna! Är så glad att jag vill skutta upp och ner.
Första klass på X2000 och Bounce, jag är bara så lycklig just nu.
Vi hade inte räknat mer första klass först men för  198 kr tur och retus går det att offra sig. hihi

enkelt

Jag är förälskad i 500 days of summer.

Ad of the night

Skulle lagt in denna i natt men datorn ville inte samarbeta med mig då, så vi försöker nu. 



Dedikerad Pernilla Sköld

blyerspenna!

Sitter och funderar hårt på hur man inte kan ha en enda blyerspenna i hela lägenheten...

Kommentar till pappa: Kan öppna ögonen hur mycket jag vill, hjälper inte så mycket när dom inte har en. Bläckpenna ja. Blyerspenna nej.

Ad of the night

Bruksanvisning innan ni trycker på play:
1. Se hela!
2. Ha ljudet på

Dagens

Dagens Hur tänkte ni nu?



Hur kom dom på ideén? Har knuttarna suttit hemma och tänkt: "Fasen med en unge på väg kommer frugan vilja att vi köper en volvo! Fast om vi gör så här..."
En annan possitiv sak för den som kör (vilket man gör från hoj-delen) är slippa passagerarens tjöt om man tycker det är lite jobbigt.

oj



Plötsligt skäms jag lite över att jag inte tränat på typ ett halvår...

zip zip

Jag har klippt mig! Säger som Gunde "Det är o-trooligt" haha Varför kanske många frågar sig och då kan jag säga att det är för att det var mer än ett år sen sist och verkligen på tiden. Grejen är att jag är ganska mesig när det kommer till mitt år. Man är alltid lite missnöjd när man kommer ut och då har jag tänkt att det är bra som det är, samtidigt som jag är petig med vem som ska greja med det. Håret var dock riktigt RIKTIGT slitet och det slutade med att en kompis klippte det. Fråga mig inte varför jag har svårt att klippa mig hos frisörer med utbildning men inte hos en kompis som bara tycker det är kul att klippa (även om hon är duktigt). Blev kanon bra och nog aldrig varit så nöjd sen man fick pottfrisyr av mamma eller pappa sittande på toa -kan bero på att jag inte brydde mig så mycket då... 

Är fortfarande 19 år



Efter jobbet gick jag och brorsan ut. Snön i trädgården har legat orörd förlänge och det ville vi ändra på. Sen sluta det med att vi hamna på förrådstaket... bjuder snön på möjligheter får man ju ta den även om tvättlinan tyvärr fick betala priset.

första gången faktiskt

Försov mig till jobbet imorse, vilken panik säger jag bara!
Fast inte så konstigt när jag glömt ställa alarm...

Youth Rules

Hemkommen efter att varit i Falköping och snackat ungdomsinflytande i Västergötalands idrottsförbund. Helt slut i hjärnan men det är så det ska vara. Vi kom en lång bit på vägen men mycket myckett kvar tills vi kan slappna av och tänka på detaljer m.m. Allt jag vet är att om det fortsätter så här kommer det gå kalas. Håll tummarna gått folk. Arbetet startade redan igår och den dagen avslutade vi med bowling vilket ledde till att jag fick spela med såndär ränna/ställning man har om man är rullstolsbunden. Ska sägas att det var mycket svårare än vanlig bowling och det gick liksom inte att försökta sikta för klotet kunde gå perfekt och så 1 meter före käglorna bara svänga av. Hur konstigt som helst...men som alltid skyller vi på klotet och banan. haha

 

Så stod dom oftast när vi hade rullat iväg klotet, men jag vann över Jimmy så det kändes skönt ändå. haha
RSS 2.0