Äntligen över

Idag var det dags för provet om medeltiden, så nu går äntligen historian vidare.

Medeltiden eat me dust!

Lat?

Jag var och handla med pappa i fredags. Vi gick runt inne i matbutiken när han plötsligt bara stannar, nyfiken som jag är undrar jag vad som hände. I hans hand låg beviset på att Sverige har blivit super lata. Det var omelettsmet på tetrapack. Hur bråttom har du om det inte ens finns tid till att göra en omelettsmet? Jösses...


Och för er som inte vet hur man gör omelett:
 

Ingredienser:
2-3 ägg

1-2 msk vatten, mjölk eller grädde

en nypa salt


Börja med att knäcka äggen i en djup tallrik eller skål.
Tillsätt sedan vatten, mjölk eller grädde och eventuellt salt.
Vispa med en gaffel tills äggen bildar en jämngul smet som du sedan häller ner i en varm stekpanna som bör ha lite stekfett i sig.
Rör om och sänk temperaturen till ungefär hälften.
När du tycker att den ser klar ut är det bara att lägga upp den.

EMA

MTV European Music Awards 2008MTV European Music Awards 2008MTV European Music Awards 2008
Sitter och tittar på MTV EMA. Showen är en massa ljus, massa snack - fyllesnack kan man tro ibland, och en massa hyllningar till Obama.

Kanye West och Estelle uppträda för några minuter sen. Först sjöng Kanye West sin nyaste låt Love Lockdown och sedan sjöng de tillsammans Estelles låt American boy.
Är det bara jag eller har Kanye gått upp i vikt? Han ser lite puffsig ut...heter det puffsig. Nu gör det det iallafall.
Estelle hade på sig en blå klänning som från midjan och upp såg helt normal ut men vid höfterna sköt klänningen rakt ut. Hon hade liksom två vingar ut. Är inte kvinnor ute efter att minska på höftpartiet... skönt med någon anti.

Katie Perry håller i alltihopa och 30 second to Mars har snack med stjärnorna i en soffa. Tillsammans har dessa redan vunnit 3 priser. Håller med Katie, "värden kan inte vinna. Det är som att rösta på sig själv."

Ehh..

"...bra på långspel, bra på att åka skridskor, bra en mot en, bra man mot man..." Pär Törnbergs kommentar om lagkamraten Per Hellmyrs.

Är inte en mot en och man mot man samma sak?

Mmmmm...

Älskar varm choklad!

Halleluja

Vakna imorse och min första tanke var min rygg. Av gamla erfarenheter reste jag mig sakta upp, inga plötsliga rörelser! Helt plötsligt gick det upp. Det känns inte! Jag har inte ont! Kunde höra halleluja-kören. haha Blev så glad att jag bara ville skutta upp och ner men jag var så trött att jag nöjde mig med att lägga mig under täcket igen. Det var en belöning bara det just då.  

Inte igen...

Hoppa trampolin idag, ner i ett hav av skumgummi. Jag borde ha låtit bli från början men näe, varför vara försiktig. Så nu sitter jag här med en rygg som ömmar och ett samvete som svider. Lyckat lilla jag, verkligen...

RSS 2.0