Cup Denmark

Lillebror har i helgen spelat cup med sitt fotbollslag i Ishöj utanför Köpenhamn. På fredagen åkte jag ner för att titta och heja på han. Inte ett moln på himlen var det och skugga fanns det nästan lika lite som vind. Hann tack och lov gå ner till havet mellan matcherna för ett dopp. De vann båda matcherna på fredagen och kom totalt trea i hela cupen. Väldigt imponerande. 
 

Kära Internet!

Jag vill härmed meddela att vi tyvärr inte får möjlighet att träffas förrän på söndag eftermiddag. Snälla tro inte att det beror på att jag är arg eller ledsen på dig utan när man jobbar 31 timmar på ungefär 48 timmar behövs dom andra timmarna till sömn. Försök att förstå!  

Hörs på söndag!

Puss å kram!
Åsa

Välkommen till Spotify huset!

Härmed kommer mina bästaste och finaste spotifylistorna

I Need Music In My Life

Min moderna version av blandbanden man gjorde. När man satt och väntade på att SIN låt skulle dyka upp på radion så man kunde spela in den. Min blandning av alla nutida låtar som jag hade tryckt record för.

Dance Dance Dance!

Listan som just nu är under återuppståelse och ombyggnation men med mål att få kroppen och sinnet att vilja dansa till man inte känner benen och då fortsätta några timmar till.

Sunday today?

Listan för de dagar då man bara vill sitta inne med täcket upp till hakan med persiennerna nere och med största temuggen i händerna.  

Spring Tills Lungorna Sprängs

Min springa lista. Punkt.

Try Sleeping With A Broken Heart

Lindring för ont i hjärtat

Some Things Just Get Better With Time

Dom där lite äldre låtarna som mamma och pappa bara suckar åt och blundar för att riktigt ta in de sköna tonerna. Så fina att de förtjänar sitt egna rum i mitt Spotify hus.

When You Wish Upon A Star

Disney mina vänner! Där har vi musikfabriken som spottat ur sig klassiker. Älskar tecknat så självklart finns denna listan. Några fina låtar från andra bolag som tecknat på bioduken har smugit sig in som grädde på moset.

Sen har jag 58 andra listor också men så kul ska vi inte ha!

söndagen är räddad

Högklassigt söndagsnöje!


beskedet som sliter reaktionen i två delar

För ungefär en vecka sedan fick jag ett besked jag har väntat på sen i februari. Beskedet som avgör om jag blir kvar i Halmstad ett år till eller om det blir flytt. Flytt till huvudstaden. Att bo i Stockholm har aldrig varit någon dröm, det är ett turistmål och ingen bostadsort för mig.
Men skolan är en dröm, en dröm jag haft länge. 4 år av pluggande till naprapat. År som kommer vara späckade med plugg plugg plugg.
När jag läste mailet sprang jag ut i hallen hemma hos mamma och pappa, hoppade upp och ner helt euforisk. Sen kom tårarna för jag insåg att bo i Halmstad nu är ett minne blott. Mitt älskade Halmstad med några av de finaste människorna jag någonsin träffat. Stan där jag känner mig fullständigt trygg på ett sätt som inte ens Trollhättan har gjort. Att meddela svaret till kompisarna var bittersweet, samma sak om grattis reaktionerna från dom. Tack och lov för telefoner och tåg. För kommer inte ha ork att hålla mig borta från Halmstad i långa perioder.
Så när personer frågar hur det känns är svaret bittersweet. Galet glad att få plugga min drömutbildning men ont-i-magen ledsen över att behöva lämna Halmstad.

RSS 2.0