Hemma igen!

Bilder från resan kommer inom kort!

Shoppingrunda

Idag har spenderats i affarerna. Shoppat upp en hel del pengar men de ar val spenderade. Blev bl.a. detta:

Nu ar det utgang med Nermin som galler for att avsluta dessa tre veckorna pa det basta sattet vi vet!

PS Mamma! Jag kopte svarta, roda och vita till dig. kram! DS

Smycken

Hamna av en slump pa en liten marknad dar de hade supersota smycken som bade jag och Nermin alskade. Ville kopa nastan alltihop. Men det fick bli ett halsband och en ring for mig och tva halsband for Nermin.

Lordagen som aldrig tog slut

Av nagon anledning gick vi upp i vara ogon valdigt tidigt. Det ar utomlandsvarmt har, jag vet att jag ar utomlands men ni forstar vad jag menar. Vi gick ett arende och jag sprang ivag till H&M en snabbis for att kopa korta shorts och en bikinitopp for att ha nu nar det ar sa varmt. Har dock anda fatt fin bonnebranna pa ryggen men men. Val tillbaka hemma hos Nermin grillade vi hamburgare och svampar. Supergott! Gick sedan tillbaka till centrum for att satta oss pa en uteservering men den var bokstavligen packad sa det blev att vi gick omkring istallet. Fick mig sedan ett VALDIGT gott skratt, tyvarr pa Nermins bekostnad. Kan tyvarr inte ga in pa varfor men delar av handelsen stod jag bara ch pekade och skrattade. Forlat Nermin men det var sjukt roligt! Kommentaren "Vad ar oddsen?" anvandes flitigt efterat. Tillbaka igen kom en kompis till Nermin och fraga om vi ville folja med till Font bar dar alla drinkar kosta 2 pund! Eh varfor inte sa vi och stack dit. haha Sjukt trott ar det nu dags att sova. Imorgon ska vi till Strandgatan ala Manchester tydligen med ett gang av Nermins tjejkompisar, kan bli natt det.

6 av 250 foton

Ad of the night

Underbar liten semester

Mindre an en vecka kvar tills hemfard och det kanns redan vemodigt. Sommaren har kommit till Manchester och vad jag hort aven till Trollhattan. Underbart vader verkligen.
Efter att legat deckad av forkyldning forsta veckan spenderas nu de flesta dagarna i parken med R och natterna pa dansgolvet med Nermin.

dag 4

Dag fyra i Manchester och jag ar superforkyld. Tappt i nasan, tjock och ont i halsen och huvudvark.
Som tur ar har jag sjukskoterskan Nermin pa plats.
Annars ar det som vanligt i Manchester, molnigt.
Vi skulle egentligen till London jag och Nermin men vi stallde in det i sista minuten. London star kvar plus att vi kande mer for tva sloardagar an tva stressdagar aven om jag vet att vi hade haft hur kul som helst i London. Nu nar jag dessutom ar sjuk sa kandes det som ett bra beslut.

bortaplan

Ar just nu i Manchester och sa kommer det vara i tre veckor, under denna tiden far vi helt enkelt forestalla oss ringar och prickar dar de egentligen borde vara.
Pa flyget pa vag hit satt jag brevid en kvinna i typ 40-50 ars aldern. Oversocial som jag ar, sa blev det att man bitvis satt och smaprata lite. Under landningen fragar hon om jag bor i Menchester, nar jag da svarar nej jag bor i Trollhattan tittar hon pa mig och sager jag med! haha Smarre chock for mig och bevis pa hur liten varlden ar.

bara så ni vet...

... så hatar jag att packa, punkt slut.

it's alot of furu

Våningssäng...vad var det som var så magiskt med dessa när man var yngre? Då bråka man om att sova i överloven men nu bråkas det mer om att få sova i den nedre. Eftersom jag inte lägger särskilt mycket energi på var jag sover utan mer att jag får någonstans att sova hamna jag i den övre. Så här sitter jag nu i metropolen Nossebro i en liten stuga där det enda som inte är brunt eller gjort av trä är mikron från 80talet och papperkorgen. Det finns faktiskt en helt vettig anledning till varför jag är här och den heter SISU-kurs. Det är jag och Maria plus 13 tjejer i runt 15 års åldern. Inser vad jag kommer sakna kurserna i höst, även om man får sova i våningssäng.

Beroende

Har av någon anledning blivit helt såld på apelsinjuice. Dricker det istället för läsk, känner mig lite hälsosammare men frågan är hur mycket bättre det egentligen är? Aja just nu struntar jag i det! C-vitamin chock here I come! haha
Bjuder på denna underbart galna bild från Stockholm
RSS 2.0