Ibland är det inte lätt att vara student!

På högskolan stöter jag på väldigt många ord som frambringar ett uttryck i mitt ansikte som är ungefär lika tomt som en normal students kylskåp. Igår när jag och studiegrupp satt och jobba blev det för mycket. Ordet som jag och Angelica nominerade till månadens ord var ANONYMITET. Försök säga det fort flera gånger! Sex laxar i en lax ask blir helt plötsligt en barnlek!

Nemo här kommer nu demonstrera hur jag lät i mina studiekompisars öron.

Long beautiful hair, shining, gleaming...

Så här såg jag ut i håret i onsdags när det var kårpub. Anledningen till att det kommer upp här är för att jag är lite stolt över mig själv. haha

Lunch!



Nej jag åt inte lunch sju på kvällen!

 

Kreativ söndag

Vad gör man när man inte har någon tvättställning? Jo några stolar hit och gardinstänger dit och vips så är det löst!


Gute trip del 1

I början av juni var jag på en välbehövd liten minisemester via Stockholm till Gotland.


Himlen förblev blå utan minsta molntuss hela veckan. Det var riktig sommarvärme på dagarna. Nätterna var en annan historia. I min sovsäck låg jag med dubbla byxor och tröjor, raggsockar, pannband och halsduk och frös ändå.

Veckan var fullspäckad av små och stora händelser.

Den börja med att två äldre damer ramlar i rulltrappan på City Terminalen . Jag stod fastlimmad av chock men tack och lov fanns det en man som sprang till undsättning, från och med nu kallar vi honom the Escalatrunner. Rulltrappan gick uppåt och den ena damen hade inte hunnit längre än på plattan precis innan. Henne drog the Escalatrunner upp fortare än jag hann blinka. Chockad står denna dam nu i rulltrappan och åker upp samtidigt som hon ser sin väninna ligga upp och ner med ben och armar utsträckta med ett ansiktsuttryck som bara kan beskrivas med förvåning. The Escalatrunner tar tag under damens armar för att få rätsida på henne men detta resulterar i en ställning liknande fällkniv för den stackars damen. Väl uppe i rulltrappan försöker han igen och får upp den något skakiga damen. Tur att det finns folk med mer handlingskraft än lilla jag som under denna händelse bara stod gapande och efteråt fnissade gott åt hela händelsen.


Jag har stått några meter från barndomshjälten Pippi Långstrumps bostad. Tyvärr var det ett stängsel mellan mig och detta fantastiska hus men hjärtat slog ett extra slag ändå.



Klätterapa som jag är har det blivit klättring av både små och lite större klippor plus en del träd. 


Jag har sprungit glädjerus över ängar med sommarblommor.


Luktat på så mycket syren att jag blev helt yr i huvudet. Syren är troligtvis den godaste lukten jag vet.


Sommarens första dopp är också gjort. Även om den inte varade längre än att kroppen chockades till halv förlamning innan den torkades av solen väl uppe på land tre sekunder senare ungefär. Insåg sedan att jag behöver bildbevis av att överhuvudtaget varit i vattnet, därav bilden.


Tittat på klassisk sommar solnedgångar när himlen exploderar i varma färger och man önskar det gick att pausa tiden för att hålla kvar den känslan en liten stund till.

dumt dumt dumt

Att halv två sitta i en brassestol medans det ösregnar är ingen smart idé när man har en hosta som sliter upp lungorna även om vi satt under "tak".  Tackar för den obokade helgen och hoppas honung och massor av te ska hjälpa.

RSS 2.0