Ad of the night



Skulle inte vilja vara passagerare på det tåget.

Klumpig är mitt mellannamn

Det är nu slutet på praktiken, så jag ska börja att komma igång och träna ordentligt nu, eller det var i allafall planen. Det var planen innan jag hörde det smälla i foten. Min ena fot och ben somna under förmiddagen. När jag sedan försökte resa mig upp och gå så var foten liksom inte med på detta. Den bara hängde, vilket resulterade i att jag snubblade på min egna fot när den vek sig och hörde hur det bara knaka i foten. Nu har jag milt sagt ont, vilket gör mina tankar på att börja för fullt igen känns väldigt avlägsna. Ska ändå åka med och träna imorgon så vi får hålla tummarna.
Ska man se något possitivt i det hela får det väl vara att det inte var min upphopps fot. Ett litet ljus i mörkret.

Några bilder

Under månaderna som det inte hände ett skvatt här såg jag några saker som fick mig att fundera och självklart tog jag kort på dem.


När blev det modernt med sopsäck? Materialet på den här klänningen var precis som på de påsar vi slänger skräp i hemma hos mig. Men men någon kanske tyckte att den var snygg och klär säkert i den. Good for you!

På tal om kläder så sprang jag på det här i förra veckan:


När jag tog Nästa bild trodde jag bara att det var något de hade glömt bort för stunden, men nu 3 månader senare så är det kvar. Dagens bebisar har det tufft.

Ad of the night

Ad of the night



Snacka om att ha för mycket fritid. haha

Värsta städerskan

Det är nu andra veckan av praktiken som görs på ett kortis och så här i halvtid känns allt helt ok. Jag hade inga direkt förväntningar innan, men det är riktigt roligt faktiskt.
Något jag dock har kommit på är att jag är helt manisk när det kommer till att städa. Som idag såg jag att spisen var -milt sagt, väldigt skitig, så jag rengjorde den. Skulle aldrig få för mig att göra något sådant hemma, men där går det liksom av sig själv. Städerskan inom mig kommer fram.

Movits



Köpte deras album förra veckan.  Jag tycker de är bra, punkt slut.

inköp

Jag köpte en CD-skiva förra veckan, en CD-skiva. Kan bara tillägga att det var ett tag sedan jag gjorde det senast. 

Omstart

Tänkte nu försöka att starta om, försöka komma in i rytmen igen. Det var två månader sen sist. Ops!

RSS 2.0