Ad of the night

Väldigt väldigt varmt här

Att skriva tenta i psykologi och samtidigt ha feber är ingen lyckad kombination...det är bara att invänta resultatet.

Älskade sportfåne! Grattis!

Är väldigt stolt och glad storasyster till sportfånet nr 1!
Bandygymnasium here he comes!! Grattis, grattis lillebror till antagningen!

ljus i mörkret

I lördags när jag var hemma hos mamma och pappa fick jag äntligen som jag ville! Äntligen fick jag se ordentligt med snö! Så medans mamma satt och skaka på huvudet åt snöfallet satt jag helt lyrisk. När det hade slutat gick jag ut och knäppte lite kort, njöt av känslan av snö knarrande under fötterna och skottade bara för att kunna bocka av det denna vinter. Nu har det ju tyvärr gått över till is iallafall här i Halmstad så nu får det gärna försvinna igen tack!


Stora båtar, långa åror....

Inne på intersport finns det nu inte bara massa sportutrustning utan båtar också! Och herre vad stora dom var!


STORLEK 55!!! Det är ju helt sjukt stort!! ÅH HERRE!!
Ska tilläggas att jag har storlek 39....

havets under!

Då kollektivtrafiken inte är optimal mellan Halmstad och Skövde en söndagsmorgon fick jag därför möjlighet att vara hemma på Fjärilsvägen i lite mer än ett dygn och den chansen tackar jag verkligen inte nej till.
Så denna dag har spenderats helt med familjen och avslutades med färska räkor med massa gott till! Sån lyx en fredag att jag är helt till mig! Dock är jag i en massiv matkoma i skrivande stund, men det var det verkligen verkligen värt! Färska räkor är nog bland det godaste som uppfunnits av denna runda planet. 


Jag på Bakfickan i Visby i sommar med favoriterna i handen

Dimman blir bara tjockare och tjockare

En halv månad in i det nya året, och än en gång står jag här och inte kan se september. Det är bara dimmigt som den där första höstdimman som gör att allt bortom handen verkar vara insvept i mjölk. Detta gör mig orolig, ger mig ingen ro. Vad-händer-om? frågan går på repeat i huvudet och plan B, C, D börjar formas i huvudet. Jag gillar det inte.
RSS 2.0