FREEEEDAG!!

Den här dagen kan ingen förstöra! Humöret är av någon anledning på topp och det spritter i hela kroppen!
Den startade egentligen redan igår, eftersom klockan blev över midnatt och jag då hade finaste Jessica på besök efter att varit en snabbis på Mårtenssons och blivit ah lite mer än salongsberusade.... Sedan fick jag ioförsig gå upp sju för att tvätta men det gick som en dans. Nu sitter man på bibblan och "pluggar" med Jessica, fokuset finns inte riktigt... haha Sen bär det av mot fina Växjö för ordförandekonferans! Vid det är laget vet ni vad det betyder....just det! Hotellfukost!!

Det bästa med denna fredag dock? Det är bara en vecka kvar tills jag står med fötterna på engelsk mark!

pretty please?

Önskar önskar önskar att dessa finns på riktigt!


bilderna från sexy sweaters

födelsedagsfirande

Dagarna före ungdomsrådets möte i Trollhättan hann jag med att fira min födelsedag med både familjen och gänget.
Med familjen blev det efter eget önskemål mysigt middag hemma med rökt sik som pappa fixat. Supergott var det! Sedan hade mamma gjort tårta som jag inte har en aning om vad den heter men väldigt väldigt god är den!
På fredagen sedan fick jag bara till mig att infinna mig hemma hos Ida och vara finklädd. Väl där serverades det tårta med ljus och champange att dricka! Mycket fint!

Sedan tog de mig till Buddys för middag, väldigt mätt i magen satt vi på O'learys och drack lite för att sedan dansa dansa dansa inne på Butlers. Natten avslutades på Tre Luckor för lite mat. Väldigt nöjd tjej som gick och la sig den natten! Tack gänget!

Tuffa mötesförhandlingar

För några helger sedan, rättare sagt två så var mina fina vänner i ungdomsrådet med mig i Trollhättan och hade möte. Självklart hann vi med att ha väldans massa kul också, inte ett av våra möten utan det.

Lingerie fotball



Förstår alla som är emot detta och varför de är emot det men jag tycker på riktigt att detta är bland det coolaste jag sett på länge! För dom har rätt i inslaget, kvinnor objektifieras i samhället så varför inte utnyttja det för att få damidrott synligt? Impad till tusen och små taggad att börja själv haha

Mot oändligheten och vidare!

I min väntan till nästa flygresa så har jag hittat en konstnär och fotograf som tyvärr mer eldar på min längtan att komma upp bland molnen än dämpar den. Låt oss ta en titt på mästerverken.

Först är konstnären Jim Darling och sin serieav oljemålningar som heter Windows.


Fotografen Rüdiger Nehmzow spände fast sig i ett flygplan med syrmask och flög 6000 meter upp i luften med flygplansdörrarna vidöppna...voila!
 

 

 

RET:en retades men jag vann i rond ett

Då är man tillbaka till verkligheten i några dagar. Tentan som inte bara var hemtenta utan RET tenta är nu äntligen färdig och nu lämnades in i fredags. Att inte bara behöva svara på djupa frågor utan behöva besvara dem också var inte särskilt lätt men nu är det bara att vänta på resultatet i rond 2....bedömningen! AAAAH!
Har bott på högskolansbiblioteket där jag suttit 8-18 ungefär sen i måndags. Varför jag behövt sitta där så mycket är kanske för att fokuset oftast inte är på just skrivandet, men vem har sagt att det behöver gå fort? Eller att man inte får ha roligt under tiden? Nedan följer några bilder från hur det ser ut när man andas tenta.

Första och sista gången under den här tentaperioden jag satt i stadsbiblioteket. För helt plötsligt ställs det ut stolar och det väller in kulturnissar och en liten lunchkonsert startar...och biblioteket ska vara en stilla plats med arbetsro...?
 
Vissa dagar och stunder var det en hel hop av IVP:are men för det mesta var det bara jag och Julia.

Plugga har jag insett gör mig hungrig hela tiden. Så matlåda plus snacks är livsviktigt!
 

Fokus förlorades en av dagarna av flaggstångs jobb. Inte för att det var intressant utan för plugget var mindre intressant.

Ibland blixtrade de dock till och det skrevs som bara den, till den grad att pennan nu har gått på sjukskrivning.

RSS 2.0