ljus i mörkret

Något som är bra med tv6 mitt i natten är att reklamen är nästan slut innan den hinner börja.
Det gillas starkt! Önskar att det kunde vara så jämt plus att tv4 kunde ta efter detta genidrag.

Vill så gärna kunna sjunga orden "material girl"...

Vet att det bara är materiella ting och allt det där, men igår noddes botten. Mobilen har ju alltid varit ett fall för sig själv, men för några veckor sedan börja min externa hårddisk förstöra sig själv och igår gick min mp3 sönder och ljudet på dator försvann som i ett trollslag (ingen aning om hur eller varför). Ingen av grejerna har jag haft ett år och det börjar gå mig på nerverna att teknik saker aldrig håller. Väldigt bitter just nu!

Tack men nej tack

Ibland är det ofattbart vad man kan lära sig av google, ibland till en gräns där man tänker att detta hade jag gärna fortsatt vara ovetande om.

Party like a rockstar

Det är verkligen röj på ett 90-års kalas... hälften satt klistrade framför bröllopet och hälften stressa i köket. Sedan var ju självklart smörgåstårtan med också. Försök hitta ett födelsedags kalas för någon över 60 år utan den.
Hann stanna i ungefär 45 minuter innan mamma och jag var tvunga att sätta oss på sista tåget för dagen hem. Halv fyra, driver ni med mig SJ? Suck!

"Är det okej om jag ställer några frågor?"

Mötte på tv4 reporter på stan igår och imorse kom det ut på tv.
Osminkad, stressad och med solen i ögonen skulle man försöka låta lite smart, hur det gick...det får ni avgöra själva.

Schlagerkväll ala OP-gänget

Dagen efter att jag kom hem från England var det dags för schlagerkväll ala OP. Först var det kinamat för alla utom Becka som käka indiskt. Sedan blev det många skratt, många glas och en hel del kass musik då det var dags för själva schlagern. När vi alla höll på att dö av tristess från alla balader blev det youtube istället.
När det var dags att dra vidare hamna vi först på ett mellanstadie-disco men efter att snabbt tagit oss där ifrån hamna vi på mycket trevligare O'learys med några kannor Kamikaze som sällskap.

Ett stort tack till söta Becka som lät mig sova hos henne så jag slapp cykla hem i natten.


Anledningen till att Idas lägenhet luktade lakrits dagen efter.


Vi fick en privat konsert av Lady Gaga älskarna. Videon sparar jag för mig själv att damma av vid speciella tillfällen kanske. haha


Då vi var tvugna att ta ut lite kontanter innan utgång brann det rejält i papperkorgen vid automaten, så efter utdrag och lite fotograferande (prioriteringen var kanske inte den bästa) bestämde jag efter konsultering med Kim att ringa 112, men svaret där var kan ni inte släcka det själv bara? Har ni inget att lägga över springan? Ber då om ursäkt för min ytlighet men kände inte riktigt för att offra kläderna, utan sa istället att jag provar med Swania mitt emot om vi kan få vatten därifrån att släcka med.
Först ville receptionisten inte släppa in oss -en del av mig kan förstå det, men efter vad som kändes som minuter släppte hon in oss och efter en smått kaotisk förklaring från våran sida gav hon oss en plastlåda som det varit mat i innan som också nödvändigtvis hon skulle ha tillbaka. Elden släcktes och efter att bli kallad dagens hjälte fortsatte kvällen. haha


En väldigt lyckad kväll allt som allt. Tack till er alla!

Tiden flyger bokstavligen iväg

Imorgon är det dags för studenten här hemma. Stort grattis till alla er! Njut av denna dagen till fullo!
Det betyder också att det var ett år sedan man själv gick igenom hela cykeln och det är fortfarande en av de bästa dagarna i mitt liv, inte en lugn stund förutom de tillfällena man satt på toa, faktiskt knappt det när jag tänker efter.
Imorgon vet jag att jag kommer gråta och skratta och suga åt mig av glädjen som sprutar ur studenterna. En energi man kan leva på länge.

kärleksförklaring till sommarstaden

Även om jag många gånger skriker ut i panik och uttråkan att jag vill flytta från Trollhättan på vintern så kan man inte annat än älska staden på sommaren. Det är ut i fingerspetsarna -eller stadsgränserna är kanske bättre beskrivet, en sommarstad. Helt plötsligt är det folk överallt med ett leende på läpparna och några myggbett på bena. Strandgatan är ett måste att sitta på sena sommarkvällar och fallpåsläppet ska ses en gång om året även om man sett det sen man föddes. Gamle dal är en pärla precis som Spikön där det lovas många minigolf matcher OP-gänget imellan.
Men en av de bästa sakerna med Trollhättan på sommaren står inte staden själv för utan alla vänner som kommer hem över sommaren. Välkommen hem ni de bästa!
RSS 2.0