engelsk måltid?


Inget jag normalt skulle lyssna på men avgudar dessa tre sångfåglar.

Brum Brum

Hemma från Birmingham igen. Har varit en vecka som jag kommer minnas länge länge!

Under våran EU-projekt vecka hann jag:
  • Njuta av vårsol
  • Bli genomblöt av engelskt regn
  • Se premier league fotboll
  • Gå på pub
  • Gå ut och ha det mycket trevligt!
  • Äta på resturang där de hade mjukglassmaskin (var som en dröm!)
  • Besöka fabriken/byn där de gör Cadbury chokladen. Det var som att vara på visit hos Willy Wonka.
  • Leka på lekplatsen utanför.
  • Bli visiterad tre utan fyra gånger som vi gick igenom säkerhetskontroll.
  • Shoppa
  • Åka till Manchester
  • Åka i dödstaxi
  • Dansa wienervals
  • Springa 3 varv runt ett klocktorn
  • Hålla presenation på engelska med resten av järngänget
  • utöver allt detta fanns det faktiskt tid till att vara på konferensen också. haha

Ni ser vad skylten säger själva. Vi tolka detta som den mentala åldern, vilket lärarna för de andra barnen som var där var lite tveksamma till dock.

Vi hade en tävling dag 2 som gick ut på att man skulle hitta olika saker på campus och samtidigt ta sig snabbt i mål. Vi var inte snabbast i mål men vi hade flest rätt på frågorna så självklart vann lag Brum Brum! Här är lagledaren Kiley med segervinet.
Ätpinnar och kinesisk karaoke...kan det blir mer förvirrande?!
Mitt varma välkomnande när jag kom tillbaka till Birmingham. Å finns ju inte i engelskan så då blir det två A, därav den fina stavningen på mitt namn. Tack pojkar!
Hela gänget från dagarna



Avslutar med de kloka orden som har genomsyrat hela veckan... LOVE IS OK!

"A journey of a thousand miles must begin with a single step"

Klockan är då snart fem och jag har inte börjat packa än... Halv fyra i natt blir jag hämtat och halv sju lyfter planet till Birmingham. Jag är helt slut och orkar inte ta tag i det, orkar inte ens bli stressad. Resekläderna är fixade iallafall. Ett steg -pyttelitet kanske, men ändå. Ska ta och vila en timme så är jag nog redo att brottas med resväskan sen.

Är det så tydligt?

Är glad över att det inte är något jag har inbillat mig utan att personer kommer till samma slutsatts efter tio meningar. Visst det är en kort sammanfattning, men tydligen krävs det inte mer. Tack för detta!

me and my bike

Ska strax cykla -märk ordet, till jobbet. Har längtat så länge efter att få dra ut cykeln. Har fuskat lite i vinter, men det går inte att jämföra med nu, för då var det en nära dödenupplevelse. Märker dock att konditionen är ännu sämre än innan vintern. Cyklade till Strömslund igår och höll på att svimma av bara synen av mördarbacken...

I'll be there for you





50 dagar kvar!

Life is like a song



Biffy Clyro.
Got Jesus' Autograph, no handshake or pat on the ass.

Life is like a box of chocolates; you never know what you're gonna get

I år kommer det en hel drös med filmer jag vill se. Fast så säger jag varje år och så slutar det med att man går på bio högst tre gånger det året. Här följer en liten potion av alla filmer jag vill se i år.



Dagens

Dagens resemål

Jag vill just nu åka till Angel Falls i Venezuela, världens högsta vattenfall på 807 meter.


You used to be much more..."muchier." You've lost your muchness.



Var igår på Alice i Underlandet 3D med Kajsa och Maria. Den var lika knäpp som jag trodde, men vad kan man förvänta sig när det är Tim Burton som är i farten. Filmen var bokstavligen galet bra.

Vill bara tillägga att "myckenhet" är ett av mina favoritord från och med nu.

Dömt till att misslyckas



Håller på att spara pengar, eller iallafall försöka hålla i dom hårdare men hur ska detta gå till samtidigt som vårkläderna är här och H&Ms vår/sommar katalog dimper ner i brevlådan?

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Sitter och hoppar upp och ner. Kan inte sluta le och känner mig lite yr. Nej jag är inte hög bara galet glad! Det känns hur flummigt som helst och helt underbart. Det roligaste är att jag har ingen aning om varför jag känner denna gigantiska glädje men jag tycker om det!

this is going to be my time!

Ni vet den där goa känslan man får när man känner på sig att något kommer bli bra. Det liksom bubblar i kroppen av energi samtidigt som man känner sig hel lugn.
Sommaren 2010 ger mig denna känslan. Jag är som jag vet att det kommer bli en underbar sommar. Jag kan liksom se den framför mig. Känna lukten av nyklippt gräs, daggen på morgonen, solens värme i ansiktet. Känna kylan från glaset i handen. Höra sprakandet från grillen. Känna svalkan från havet runt kroppen när man hoppar i och framför allt alla skratt från alla underbara vänner som är med i allt detta.
Känslan är underbar! Allt jag säger är peppar peppar...

hmm...

Precis som en annan smart Jönsson har jag en plan...nu gäller det bara att se om den är genomförbar. Håll tummarna gott folk.

Åsa och chokladfabriken

Efter jobbet igår spenderades kvällen hemma hos familjen Eskel. Det var evigheter sedan jag var där ordentligt, detta blev tydligt efter samtal med Filip där han trodde jag plugga i Kalmar och jag trodde han gick i åttan...
Jag och Kajsa hade planerat chokladkväll, så kvällen började med att åka och köpa allt som behövdes, när allt var handlat och klart insåg vi att bussen hem inte gick förrän om en timme så vi bestämde oss för att gå hem. Efter en bit möttes vi av oplogad väg som vi började pulsa runt i men efter varsin glasiär i varje sko ville jag gråta, men hem kom vi tillslut.

Då vi kom på att klockan var ganska mycket och båda var mer än redo för att sova blev den tänkta kvällen med choklad, choklad och choklad istället frukost med choklad, choklad och choklad.
Även om det slutade som jag trodde (illamående) var det ändå värt det.




sen julklapp

I fredags var det äntligen dags att gå på julklappen mamma hade köpt åt hela familjen -After shave och Anders. Även om en hel del var vuxen humor varken jag eller brorsan fatta var det en hel del som var hysteriskt roligt. Alltså en helt godkänt julklapp!



PAIN

Det gör ont! Inte lite gnäll ont nu utan riktigt förjävla smärta ont. Kan inte le, helst inte prata (men jag är jag så kan inte riktigt låta bli) och absolut inte tugga. Detta har satt mig på soppdiet. Visst soppa kan vara gott då och då men inte flera dagar i rad. Jag vill äta vanlig mat! Tack!

Planerat i minsta detalj...nej inte riktigt

Igår var det möte del två inför Birmingham resan. Det känns fortfarande lite flummigt, men är helt säker på att det kommer bli kalas.
Kenneth var lika rolig som vanligt utan att han inser det själv. haha Fast när man har så sjuk humor som jag har kan det mesta bli helt hysteriskt...
Själva seminariet/konferansen är i tre dagar och sedan har vi ungefär tre dagar som vi själva styr.
Dessa dagar kommer troligtvis innehålla Preimer Leauge fotboll, shopping, och en hel del studiebesök.

Längtan är gigantisk.

Turnen fortsätter

Arvika nästa! ...med smörgåstårta. Söndagar kan inte bli bättre.

detta kommer röra till det

CityAirline har gjort ändringar i flygprogrammet.
Detta gör att mitt flyg hem från Manchester går tjugo minuter senare än vad som var menat från början och efter mitt inlägg om tid igår kan jag bara konstatera att detta kan bli rörigt...

dags att börja spara kanske...



Letar just nu efter en ny väska. Jag har en vision som dom brukar säga. Tyvärr är det sorgligt (för mitt konto) att denna vision ser ut som Mulberrys Alexa, men men det finns ju budgetalternativ. Fast inget kommer i närheten av samma perfektion i väskformat.

Marathon

Nej jag har inte blivit komplett galen, att springa ett har jag inga planer på.
Här snackar vi film-marathon, mer detaljerat Stig Larsson marathon.
Första filmen är slut om några minuter...

vi noterar

Medan jag satt och vänta på mitt tåg steg tre gamla Paradise hotell deltagare in på stationen, (dom har ju varit här och visat underkläder på Lipz...) Det är nu ni häpet ska dra efter andan. Nej skoja bara. Det är nu ni tar fram intresseflaggorna och viftar tills ni får mjölksyra i armen, då byter ni arm och viftar galet mycket med den också.

Dagens

Dagens ord: SOL

Jag behöver egentligen inte utveckla det mer. Alla nordbor förstår vad jag menar.

tick tack

Sitter just nu och väntar på att tiden ska gå... Denna gången har jag ändå koll på tiden. Förra gången blanda jag ihop avgångstid och ankomsttid. Vilket gjorde att jag var hel säker på att tåget gick ett när det egentligen gick tolv... man kan säga att det var bråttom bråttom den morgonen.

Att hålla koll på tider är inte min specialitet...
Första gången jag skulle åka hem från Manchester hade jag fel på 11 timmar, jag var alltså på flygplatsen 12 timmar innan flyget gick.

Eller när folk säger 12:30 då går det in i mitt huvudet som halv tolv... fråga inte... haha

Idag har jag dock koll. Hurra för mig!

Santogold - You'll Find A Way



Får världens energiboost av den här låten!

fredag tack!

Just nu längtar jag till alla resor som är inbokade.
Först på listan är den exotiska resan till Säffle! haha Åka till kusin vitamin Malin, snälla Catta och magen som för några veckor sedan såg ut såhär inuti.

tv kvällen igår

Igår var det premiär för Dating in the Dark och Cougar town.

Den första av dessa två var ju helt vrickat...men ändå satt man och titta på det och kommer detsamma göra nästa vecka också...

Cougar town var hur rolig som helst. Stackars sonen... Courtney Cox, hon kan hon. haha Tack Nermin för tipset!
RSS 2.0