Mors dag

Grattis till alla mammor där ute i världen, men ett speciellt och större grattis till min egna mamma!

090529

Precis hemkommen från jobbet sitter jag nu här och äter kanelbullar. mums!

Har idag konstaterat att jag har världens bästa jobb, då jag större delen av passet har suttit i solen och bara sugit i mig så mycket av den som möjligt. Kvällen avslutades sedan med grillat och potatisgratäng - sååååå himla gott.

För er som nu svär åt att jag har värsta lata jobbet så är det inte sant.... vi gör saker också!

Tårta

Vår söta lilla mentor hade idag bakat jordgubbstårta till oss! Den var supergod och smakade verkligen sommar. Problemet var att vi gjorde detta direkt efter lunchen så jag och becca var rätt illamående efter tårtbiten....

Ad of the day



Älskar den här reklamen.... skrattar lika högt varje gång

HOST!!

Måste klaga lite... har värsta hostan som inte blir bättre utan bara värre. Har nog varat i typ en månad nu...
Jag låter som en 50-årig tant som rökt tre fjärdedelar av sitt liv -så äckligt.


Måndag...

Börja skolan halv nio, men var så trött imorse att jag inte gick upp för det var nödvändigt... Känns som jag lever i en bubbla eller nått, är så trött efter helgen. Men det var defenitivt värt det... har inte haft det så sjukt roligt på länge, måste åka till Köpenhamn igen! Mer om helgen kommer senare om jag orkar...

Väl i skolan hade vi betygsnack som tog tre minuter, så denna skoldagen kändes lite onödig faktiskt... men men skönt att sitta och tjöta lite med resten av gänget.
Resten av veckan kommer fortsätta på samma sätt. Betygen sätts ju inatt och lärarna är lika skoltrötta som vi är så de ställer in de lektioner som är kvar. SÅ GÖTT! Precis lagom långa dagar.

Ad of the night



Så rolig idé!

Eurovision Song Contest

Då var det över för detta året och våra grannar tog hem segern med poängrekord. Grattis till dom!
Som alla år var det vissa saker som utmärkte sig

Årets !
Att det nästan var Norden topp tre! Ja, jag räknar Arash som svensk!

Årets äntligen!
Detta skedde när de bytt ut programledarna till finalen. Håller med de svenska kommentatorerna "De har kemi som salt och peppar!"

Årets skratt
När tjejen från Storbritannien skulle gå ner för trappan och kommer lite för nära en av fiolspelarna och får sig en smäll. Vet inte hur resten av låten gick för jag skratta så jag grät!

Årets ?
Vad tänkte Albaninen när de kom på idén med en man i heltäckande turkosglittrig dräkt? Detta har varit en stor fråga för mig sen i torsdags! Kan inte förstå varför!

Årets ? 2
Vad fan gjorde Dita Von Teese där? Vad har hon för koppling till Tyskland? Och frågan som alla ställde sig.... Om nu hon är strippa borde det inte vara hon som klär av sig och inte han?

Årets ? 3
Varför lägga ner så mycket pengar på en show som varar i typ 3 timmar? Har Ryssland missat att det är en stor ekonomisk kris i hela världen?

Eurovision kommer alltid att vara en hatkärlek för mig. Man kan liksom inte låta bli att titta på det. Speciellt röstningen, det är så segt ändå sitter man där och glor!
RSS 2.0