jul jul strålande jul!

Efter ett antal svordomar och lite våld gick resväskan igen! Fasar för att öppna den igen. haha Men ska vara borta i två veckor så det är en del som ska med.

Så till er alla från lilla mig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!!
Borde väl säga att vi ses ute ute i spåret och på gymmet men säger i stället vi ses på cafeerna där vi dränker tankarna på att vi åt lite för mycket med en kanelbulle och varmchoklad. Men det är vi värda.

snö!!!

Snön bara vräker ner utanför och nu har jag äntligen julkänsla på riktigt. Ni vet den där varma mysiga känslan som spritter i kroppen. Dagen spenderades med brorsan och pappa på Överby för dom sista julinköpen. Hade ingen stress alls så det var ganska skönt att kunna ta det lugnt när alla andra sprang runt.
Mötte sedan upp min favorit på Strandgatan där vi satt och tjöta i typ 3 timmar innan vi sprang ut i snön och hade snöbollskrig, gjorde snöänglar och allmänt lekte i snön. Älskar att leka i snö! Funderar på om jag hinner åka pulka innan vi åker till mormor imorgon.
Ibland kan man undra om jag är 19 och ja det är jag fortfarande.

men snälla

Jag säger inte att ni inte får ha era rullatorer och barnvagnar, förstår att det är ett måste. Men måste ni ställa dom mitt i gången för att titta på nått fint. Tvärstannar bilar mitt på gatan när dom ser något intressant? Nej det händer inte så ta efter och kör till sidan!

ville inte gå ut

en anleding: -16,8 C

hellre en saab på parkeringen än en maud i regeringen

Kokar inombords.
Så elakt att ge ett sånt besked en vecka innan jul...

vinter på riktigt

Än en gång blev jag väckt av bemanningen, detta kanske beror på att jag sover till långt in på förmiddagen och dom jobbar då. haha Men det är ganska bra för då kommer jag upp. Hade räknat med en lugn helg hemma en som betydde att jag inte behövde sätta min fot utanför dörren i den här kylan, men så blev det inte. Nu blir det jobba istället. Klagar verkligen inte, men hade velat lägga mig under täcket igen

COLD

Idag har jag inte satt min fot ute mer än när jag var tvungen, och det var jag när jag skulle iväg till träningen.
För att inte frysa hade jag:
2 par strumpor
3 par tajts
1 par joggingbyxor
1 linne
2 långärmade tröjor
2 tjocketröjor
1 jacka
1 halsduk
2 mössor
2 par vantar

Och jag frös faktiskt inte men jag kände mig som snögubbe.

Det får mig osökt att tänka på

Satte på TV:n för ett tag sen och säger grattis till dom svenska skidskyttedamerna, men det jag egentligen skulle skriva om är slumpen.

Nu har ju ny På spåret startat, vilket var/är ett av mina favorit program och nej jag har inte helt plötsligt blivit 40+ utan jag tycker verkligen det är ett bra program. Nu har det råkat bli så att jag har missat varje avsnitt av Kristian Luuk och Fredrik Lindström (som jag älska i hans spåkserie). Inte för att jag vill, utan av glömska och annat att göra, för jag var aldrig riktigt orolig för att programmet när man fick reda på att dessa två herrar skulle ta över.
Så efter skidskytten råka jag trycka in mig på reprisen av På spåret, där den sista resan faktiskt gick till Manchester. Detta tog lilla jag som ett gott tecken. haha Detta eftersom jag den 28 januari åker tillbaka dit. Kan inte hålla mig ifrån min psykolog/komiker/hjärta med andra ord min bästis som man sa på dagis.

Fast så länge behöver jag inte vänta för att träffa henne för det får jag på måndag. Yey! Himmel vad jag längtar.


13

lusse lelle
lusse lelle
elva näääääääätter före jul

starten av en ny facebookgrupp...

Även fast vi var där 3 timmar innan vi behövde vara där (stod fel på biljetten) så var Name the Pet värd väntan. Det var riktigt riktigt bra och japanen förgyllde hela kvällen, frågan återstår...var han på riktigt?
När vi först klev in på Parken var det några huvuden där men många var övre medelåldern eller ute-efter-löneförhöjning som vi kallade resten. Det visade sig vara en dubbelbokning...name the pet där uppe och julbord/singelfest där nere, så helt plötsligt var det jag, Kim och typ 4 pers till kvar där uppe... Tyckte det kändes dumt att sitta ensamma i en tom Parken så jag gick bort till två andra som såg ut att vara där av samma anledning som vi, och det stämde. Så vi satt och tjöta med dom hela kvällen fram till att det äntligen var dags.


Prata samtidigt som kortet togs så ser inte klok ut, men Kim och Frida (som vi umgicks med medan vi väntade) ser ju störttsköna ut.  


Japanen...kommenterar inte mer. Du behövde vara där för att förstå...


Han hade tydligen gjort den själv...modigt.


 Name the pet


God jul på riktigt

Nu när man inte får se honom i rutan som innan får man ju se till att ha honom runt sig på något annat sätt på julafton, och detta känns som ett sött sätt. Borde finnas i var mans hus. Köps på designtorget.

Änglaspel Arne

name the pet

Gör mig iordning för att träffa Kim på stationen och ta tåget till Göteborg där det blir mat först (mums!), och sedan anledningen till att vi åker -Name the Pet. Ska bli kul att se henne live.

Nån gång ska vara den första

Blev väckt imorse av bemanningen. Man blir totalt vilsen när som ringer så där, ingen koll på nått. Vet inte ens vad klockan är och man börjar undra vart man är. Totalt kaos. Sen fick jag snällt 40 minuter på mig.

Samtalet i korthet:
Bemanningen: God morgon Åsa, undrar om du kan tänka dig att börja jobba nu till elva?
Jag (Hade fullt upp med att kolla vad klockan var) : Va? Eh...ja det kan jag väl...
Bemanningen: Kan du jobba imorgon också?
Jag: Vänta lite nu. Sa du nu?

pensionärers dröm

Har idag gjort en liten tripp till Vänersborg. Jag var tvungen, mitt utvarande kärlek för den staden är känd sedan länge. Känner hur jag åldras bara av att gå där. Vet inte vem man ska skylla på, för ni som bor där är det inget fel på. Det händer bara ingenting i Vänerborg, ja mer än arenabråket. 

Staden är torr punkt slut

måste det ta sånn tid?

Sitter som på nålar och vill ha ett besked nu! Hade tänkt att hinna med ganska mycket idag men vi får se hur det går...

Kan det bli för mycket av det goda?

Hur många gånger har det hänt er att ni hittar kläder ni totalt glömt bort att ni hade?
Har hänt mig lite för många gånger nu det sista... tecken på att det är dags att börja sortera bland kläderna och att det kan vara läge för inköps stopp?

Älskar att få vara med och bestämma

Ja, jag är lite av ett kontroll freak och enda sedan dagis har jag varit synonymt med nyfikenhet. Jag vill veta allt, även saker som man i efter hand känner att man egentligen inte ville veta. Kontrollbehov på hög nivå och jag tror det behövs lite om man ska sitta med i en styrelse.
Så idag var det dags igen. Det drar alltid över på tiden och det är alltid perioder som man känner är träkigare än andra, men tror ändå att jag har haft tur som hamnat i en öppen och modern styrelse. Med modern menar jag inga surmulna gubbar som har mottot "Har det funkar innan så funkar det nu också" och "Det var bättre förr".
Har en idé som jag hoppas kommer bli av till påsken...och ni i grupp 4 kommer inte klaga om det blir av. hihi Så håll tummarna till att tiden räcker till för mig.


Mysfaktor hög!

Det snöar!

Nu känns det att det snart är jul.

onsdag

Varit hos tandreglerarna idag för att spänna tandställningen, vilket följer av huvudvärk. underbart....nej inte riktigt. Sen har jag också varit och vaccinerat mig, lite försent skulle vissa säga men mitt motto här i livet är bättre sent än aldrig.
Passa också på att hämta biljetterna till konserten på torsdag, nu gäller det bara att kolla upp var den är. haha Kanske lite dåligt av mig att inte kollat det innan, men jag vet att det är i Göteborg och jag vet vad stället heter. Vad jag inte vet är var i Göteborg det ligger.

Fis på burk - genialiskt

Idag har jag varit på Överby med pappa och Kalle, vi lämna mamma åt sitt öde på bibblan. Kalle skulle ha nya skor och det fick han men det fick jag också. Tack snälla pappa.
När vi var klara i alla affärer gick vi till Maxi. Där hitta jag något som jag inte sett på jättelänge och som säkert är en av dom mest världelösa sakerna någonsin men också något som är ganska underhållande, iallafall för någon så barnslig som jag. Pruttlera, det enklase som finns egentligen, lite gummilera i en plastburk. Genialiskt.



Ja självklart köpte jag en burk. haha Jag och Kalle har jätteskoj, så lättroade är vi.
RSS 2.0