Ingen vanlig dag, för det är Sannas b-day!



Grattis på födelsedagen! 2 hela år... Massor av smörgåstårta och jordgubbstårta för att fira denna fina dag. Sen vart det massor massor av presenter också som fick tas i omgångar då hon tröttna superfort på att öppna dem. Skönaste ungen!

Soundtrack

Bjuder på låten som nog blir soundtracket för denna helgen!

"And this is crazy"

Vilken himla himla fin midsommar det har varit! En liten tillbaka blick får det allt bli!

Fredag!
Vaknade och det spratt i hela kroppen! Äntligen skulle man få träffa alla min fina tjejer igen och det var midsommar! Käkade frukost i lugnan ro. Satt sedan och skala räkor i cirka 2 timmar då det skulle bjudas på skagenpaj. Som fick toppen betyg. Tack!
Åt sedan en lunch som det låg mycket kärlek bakom med byggpågarna. Sedan ramla resten av sällskapet in och oj vilken bra kväll det var! Hade kundvagnsrace med Kajsa på campus. Åt världens godaste macka hemma hos Erica, så himla gott bröd hade hon bakat. Skutta runt på golvet hemma hos Tom och hade det allmänt superkul med finaste samlingen folk.

Lördag!
Tog det lugnt hemma innan jag cykla till Tom och hjälpte han städa med resten av gänget. Tog oss en återställare på hans balkong och njöt av solen, tills midsommarvädret kom tillbaka och pizzan fick avnjutas inomhus.
Senare på kvällen blev det förkalas innan bussen rullade mot Leffes. Så himla mycket folk! Första timmen gick åt att stå i fyra olika köer. Helt galet! Inne på dansgolvet var det sånt tryck att dansa var nätt och jämt möjligt då det var mer bara puttas runt från axel till axel. Men oj vad kul det var! Sedan tradionsenligt besök på Donken.

Söndag!
Legat med gänget hemma i sängen, ätit massa gott och sett på tecknade filmer.
Snart dags för fotboll som grädde på moset.

Ljusa fläckar i en nersläckt lägenhet

I skrivande stund sitter jag hemma med persienerna nerdragna, söndagslistan igång på spotify och med sällskap av en förträffligt tajmad förkyldning. Huvudet dunkar i en takt som är lika populär som när brorsan försöker klappa i takt. Näsan känns som Madickens lillasysters när hon stoppa upp en ärta i den och inte får ut den. Urk!

Men här finns inte tid att gräva ner sig för länge! Midsommar är runt hörnet, blev godkänd på tentan från helvetet och jag är ett steg närmare en friskare rygg.

Ska bara ligga ner i mörkret några timmar till...Firandet av godkänt igår kan väl kanske också ha bidragit till att huvudet spelar bongotrummer idag...

Glad midsommar på er!

Game of Thrones

Fantastisk serie! Jag fastnade totalt och på bara några veckor såg jag klart både säsong 1 och 2. Nu dröjer det ett helt år till nästa säsong! What to do?


RSS 2.0