Försök att låta bli att läsa

Det som står i nästa stycke i detta inlägg är nog för alla som inte var där när händelsen skedde ganska ointressant och trist. Vilket gör detta inlägg egentligen är ganska korkat att lägga upp här då det bara var jag och Julia plus en till som var där. Anledningen att det kommer upp här är att jag i framtiden ska se detta inlägg själv och tänka "gud va obekvämt det var" och skratta åt detta.

Idag på gallerian i Halmstad gick Julia och pratade om något som varken jag eller hon i denna stund kommer ihåg, vilket heller inte gör så mycket i denna text. Hon tystnar dock en liten stund och tillägger sedan ordet nice på ett sätt skulle kunna förklaras "naaaajss". Just när hon säger detta går vi förbi en kille som stod med ryggen mot oss och såg väldigt bra ut. Så när hon säger detta lilla ord tycks det som han tror Julia menade honom och han vänder sig då om (ja han såg bra ut framifrån också!) Problemet är bara att för ett ögonblick får vi ögonkontakt och hans blick signalerar att han tror att jag sa nice och angående honom. Låter inte särskilt obekvämt kanske men lägger man till att jag rodna blicksnabbt.

Se inte särskilt intressant för er som inte var med, men jag förvarna er!

Vissa saker är det inte mening man ska förstå sig på

Två underliga saker har hänt mig den senaste veckan.

I förra veckan när jag diskade hade jag helt plötsligt en tesked mer än vanligt och i en annan modell. Har inget minne av att någon har tagit med sig en tesked hit...men som en på facebook frågade "Spoonar dom?" Oklart svarar jag på det och försöker att inte fundera på hur de har förökat sig i kökslådan.

Den andra saken skedde idag när jag kom hem från föreläsningen och tittar i mitt postfack. Där ligger nämligen en hyrfilm. Det ska då tillägast att jag inte minns senast jag hyrde film så jag vet med absolut säkerhet att den inte är min. Visst jag är känd för dåligt minne och dras med smeknamnet Doris, men detta är jag hel säker på. Om inte annat så eftersom filmen är totalt främmande för mig -"In the Electric Mist".
Men frågan står ju fortfarande fast. Vem är så dum att dom lägger en hyrfilm i ett postfack och sen i fel postfack också?

UPPDATE: När jag duscha i fredags såg jag också att det på ena badrumsväggen står HELP! och sedan något under som inte går att tyda för att det är så svagt....Trevligt verkligen!

Behöver jag säga att hon är amerikan?

Förra helgen såg jag filmen Crazy Stupid Love på bio. Filmen var riktigt rolig och som grädde på moset tar Ryan Gosling av sig till bar överkropp i en scen! Vi satt nästan som i trans hela gänget. Det är dock inte filmen i sig jag måste berätta om utan hela bioupplevelsen. Det är inte samma sak som att sitta hemma. Nej! De som stör sig på att folk harklar sig, viskar och prasslar med påsen har inte fattat poängen med att gå på bio, för just det är en del av anledningen till att jag går på bio. Att nästan ha ätit upp popcornen innan filmen har börjat. Att behöva stänga av telefonen och försvinna i två timmar. Sitta helt trollbunden av en film oavsett om den är bra eller inte. Just detta vill jag komma fram till. Att komma ut ur biosalongen och vara missnöjd. 

Inte särsklit ovanligt men Sarah Deming tog detta till en ny nivå. Efter att sett filmen Drive -som förresten Ryan Gosling spelar i, stämmer hon FilmDistrict -distrubitören, och biografen hon såg filmen på för missvisande trailer. Tydligen förväntade hon sig en film liknande Fast and Furious filmerna. Visst titeln på filmen pekar på att mycket utspelar sig bakom en ratt men tydligen inte tillräckligt mycket för Sarah. Hon hoppas att hennes stämning ska leda till att andra kan stämma av samma orsak. För lite pianospelande i The Pianist? Inte alls tillräckligt med regn i Singin in the Rain? Ja om sarah får som hon vill så vet ni vad ni kan göra.
Vad vill hon då ha? Mångmiljonsbelopp i skadestånd? Nej bara tillbaka kostnaden för biljetten... Min kommentar finns i bilden nedan.

Ad of the night

söndag vid havet

Igår var det som sommaren tog ett sista avsked då det var packa-ner-jackan-i-väskan-väder. Så det bestämdes att det blev picknick på Tylösand för att ta vara på det. På hojkarna bar det av! Fint var det!


Trevliga brudar det där!


Apotek-Arnes (som Kajsa så fint säger)


Min picknick mat som resten var väldigt skeptiska till av någon anledning...


Corinne blev väldigt glad när hon fick pilla lite på en sjöstjärna, sen dumpa hon ena skon i en av pölarna...men hon var ganska glad iallafall trots sitt skrubbsår på benet och genomblöta sko.

RSS 2.0