hmm...

Orkar man pendla till Göteborg i några månader?  

tack hjärtat

Nermin vet alltid hur hon ska muntra upp mig. Saknar henne, men hoppas att vi ses väldigt snart...

Today, I got home from London and discovered my appartment had been broken in to and pretty much everything was gone. I ask my neighbour if he heard anything. He did. He thought I was moving out. He doesn't like me so he helped the guys move out my TV and the rest of my stuff. FML

Today, I was introduced to friends of my boyfriend as "My other girlfriend." FML

Today, I was talking and joking with my boyfriend. He said "Hey wanna hear a joke?" I said "Yes." He said, "Our relationship." and walked away. He seriously dumped me through a one-liner. FML

Så elaka och så min humor.


kallt

Var tre minus när jag cykla till jobbet i morse och sitter just nu hemma med massa lager med kläder på mig. Dragit på alla elementen. Kallt som i ett isbjörns rövhål! Nej jag har aldrig varit i ett men jag gissar att det är svinkallt där. haha

äntligen kom pratgladheten till nytta

Igår var det premiär för lilla McDonaldsspelen, en dottertävling till det vanliga McDonaldsspelen  vi har i början av sommaren. Tävlingen igår är för dom mindre friidrottarna och dom var jätteduktiga och supersöta. Själv var jag speaker. Satt alltså och snacka från 09:45 till 16:00. Det var hur kul som helst, även fast det var riktigt nervöst i början men det gick snabbt över. Själva speakerhytten sitter mitt på läktaren och är som en stor glasbur, kändes lite som man var ett djur på zoo. Så då och då gick jag ner på arenan och intervjuade de små knattarna. De flesta svaren bestod av mm, ja och näe. Inga briljanta intervjuer kanske men himla söta.  
Hela dagen var hur rolig som helst och vi hade en himla tur med vädret som bara gjorde det bättre.





Ja jag vet att pratgladheten inte är ett ord.

höstjackan åker fram!

Nu är officiellt hösten här!

När jag cykla till jobbet i morse kände jag att det luktade annorlunda ute. Nej jag åkte inte förbi en soptipp just då, utan det luktade höst. Nu rynkar ni säkert på näsan och konstaterar att jag är knasig men det går inte att förklara på ett vettigt sätt. Det luktar bara annorlunda ute när hösten kommer, kallt och blött.

Fast nu mitt på dagen är det strålande sol och lukten är borta, men det är ändå höst nu. Så det så!

Självklart

Idag på jobbet:

Jag: Går du i skolan nu eller?
Han: Nej, det är ju helg.

namnsdag

Idag har jag namnsdag, så grattis till mig själv. haha Hade totalt glömt bort det så tack Hanna för att du påminde mig om detta.

Har jobbat hela dagen och nu ikväll blir det en mysig hemmakväll med brorsan och mamma. Hyrde film och köpte STOR godispåse innan. Skönt efter att inte ha spenderat särskilt mycket tid med dom sen innan studenten.

skönt för öronen

Sitter och lyssnar på Scarlett Johanssons och Pete Yorns samarbete som resulterade i albumet Break up och det är faktiskt lite små mysigt. Perfekt höstmusik, så den kommer nog spelas ett antal gånger hemma hos mig i höst.

pete_yorn_scarlett_johansson.jpg image by kcainx08

Dagens

Dagens Jippi

Ska till Kajsa ikväll. Har inte umgåtts med henne på år och dar, så nu var det verkligen dags! haha

Dagens

Dagens Vill ha

Provade denna klänningen från French Connection när jag och mamma var i Stockholm och den var jättefin på. Mamma tänkte köpa den till mig men jag kände då att den inte var värd det, men himmel vad jag ångrar mig nu.

Ribbon Bond Dress

torsdag

Tillbaka i Trollhättan igen, och ska snart åka och jobba tills 10 i morgonbitti. Ska försöka vara lite duktigare på att skriva här så ni vet att jag fortfarande lever.

kontaktbar igen

Nu känner jag mig hel igen. haha Var och köpte en ny telefon idag, fanns inget hopp för den gamla men men.... det blir väl så när man tappar den en gång för mycket.

hemma igen

Hemma igen efter en skön vecka hemmifrån, så nu är det bara att sätta igång med allt som ska göras och det är inte lite grejer som jag måste få gjort, så nu blir det nog att stanna hemma ett tag.


Sedan har mobilen också fått en knäpp så det går inte att nå mig på mobilen....blir väl så när den åkt i backen ett antal gånger... Ska dock försöka fixa detta så fort som möjligt så håller jag er uppdaterade. :P

RSS 2.0