27de

Gårdagen startade med att dra och träna med Kajsa. Kändes att det var ett tag sen jag tränade ordentligt och beviset kom av träningsvärken i dag.
Väl hemma igen var jag supertrött så jag satte mig i solen med musik i öronen och somna. Hur skönt som helst.
På kvällen földje jag med brorsan på FC Trollhättan mot Hammarby. Helt okej fotboll även om spelarna då och då var som bambi på hal is på gräset som inte var det bästa.

måndag hela dagen

Hemma igen efter att ha jobbat kvällen och nu är energinivån nere på minus tre. Vi fick gå upp 06.00 imorse för att sätta oss på X2000 hem. Hann vara hemma i en timme innan det var dags att cykla till jobbet.
Ska sätta mig med mailen nu men sedan får det nog bli att somna till en film.

B-boy Junior

Bounce igår var obeskrivligt bra och dvd:n ska inhandlas.
Bland lindihopp och balett dansa också det här killen. Sån muskelkontroll att man bara står och gapar.

Ute och far

Var i Göteborg fredag och lördag på utbildarutbildning för Unga Ledare kurser för friidrotten.
Hur kul som helst att se massa bekanta ansikten från ungdomstinget, de fyller mig alltid proppad med energi samtidigt som man är helt slut när man väl kommit hem.
Nu är vi fem tjejer som i våran område ska ta fram en kurs som vi vill ha. Det ska bli intressant att börja från början och vara med på alla plan.
Sen hann jag vara hemma i typ 16 timmar innan det var dags att åka till Göteborg igen för att komma med X2000 till Stockholm. Så nu sitter jag i väntsalen i Göteborg men snart väntar första klass.

Det är SÅ roligt!

Det var ett tag sen det var men skrattar lika högt varje gång jag ser den.
Om jag är skadeglad? MYCKET!

Hus på hjul

Den känns lite som en helt hus och har stor misstanke att jag skulle rymmas i den, får prova det någon dag... Har köpt mig en ny resväska. Kort beskrivning är den gigantisk och rosa. Efter några besök på vilken flygplats som helst så inser man att svart väska inte är att rekommendera och eftersom det nästan bara är jag och kostymnissar på flyget till Manchester känns det som jag kommer vara ensam om att ha en rosa en.

Mina största problem nu är övervikt och aska.

skepp och haj

I helgen har det varit grundtränarutbildning och tjena vad det har blåst (tvungen att kommentera detta) haha Sen hann vi springa ett varv i rondellen i Vara. Sov gjorde jag i modellen sjukhussäng då Maria var väldigt snabb med att ta den vanliga sängen. Leka hann vi med en hel del också, alltid roligt!

varför gör ni så mot mig?

Imorgon ska jag upp så där tidigt som borde vara olagligt att gå upp på en lördag, men vad utstår man inte för lite kunskap även om jag börjar tvivla på om det är värt att gå upp så tidigt...

what to do?

Vi har alla fått höra frågan ett antal gånger för mycket "Jaha vad ska du blir när du blir stor?" Samma fråga sen man var fyra. Innan hade man ett svar liggande på tungan redo. Clown! Brandman! Ja jag hade faktiskt en period när jag ville bli clown... haha Nu kommer det fortfarande ett svar men nu måste man börja att förverkliga det där också och bli stor. Nu måste jag välja! Jag har väl egentligen redan valt men vi kommer alltid tillbaka till det där förbannande men:et hela tiden! Det är jobbigt att välja!

Det ligger i blodet, ingen idé att förneka det

Jag och min kusin Tina har kommit fram till teorin att för att ha en plats i släkten Jönsson måste humornivån ligga på fruktansvärt låg nivå.

Ex:
Tydligen drar farfar skämtet:
"Vet du att jag har haft samma jobb som samerna?"
"Vilket då?"
"Renhållare"

hahahahahaha

Vi blir aldrig som dom från stan

trött så jag skakar

Då var premiären sprungen med de nya skorna som köptes i Birmingham. Slutsatsen är att konditionen är nere på minus tre och att det nu ska bli springa av resten av våren och sommaren plus att det kommer göra ont i kroppen i morgon.

Vilodag? Nejdå, nu har du missförstått

Drabbad av bieffekterna efter högskolios provios

Det finns en hälsorisk med att göra högskoleprovet, man blir ju helt konstig i huvudet efteråt (nu vet jag att ni som känner mig tänker "Men det är ju redan du så ingen skada gjord.") Huvudet känns tomt och proppat samtidigt, kroppen är helt slut efter all spänning och stress som exploderade när hon sa halva tiden har gått... Gick självmant och la mig pensionärstidigt igår kväll men jag är fortfarande helt slut.

kan du va själv!

Namn funkar inte för min tandläkare. Stumpan är det som gäller mellan de vita gipsväggarna.
Helt ärligt vet jag inte om jag tycker om det eller inte. Visste inte om jag skulle bli irriterad eller skratta åt det. Jag har valt att skratta åt det.

"Oh say can you see my eyes, if you can then my hair's too short"

Var idag med brorsan när han skulle klippa sig. Enligt honom för att "Om du är med kan du prata med henne (frisören som jag känner) så slipper jag." Kände mig lite lätt utnyttjad men vad gör man inte för sin lillebror.
Passa samtidigt på att beställa tid till mig, saknar den nyklippta känslan i året.

fotbollskväll, motsvarigheten till tjejers shoppingdag?

Då vi inte har Viasat i våran tv-apparat och streamingen inte ville fungera fick jag snällt nöja mig med att vara inne på Aftonbladet och följa matchen via live rapporter från Marcus Leifby. Samtidigt som han skriver kommenterar alla möjliga människor, vissa mer seriösa än andra...
Tycker om kommentaren "cola ifall ölen tar slut". Den här killen har varit med förr... haha

"They have upset the Gods with their stupidity" *

Ross the Intern Mathews. Älskar verkligen denna killen, han får mig alltid att börja skratta.
*Sagt när det börja regna under Spring Break där han var för att undersöka intelligensen hos studenterna.

livet leker

Sitter i vardagsrummet med liverapport från Champions League där Barcelona leder med 3-1, på tv:n går Top Gear samtidigt som mamma matar mig med Pommes Pinnes... kan det bli en bättre tisdagskväll!
Messi gjorde precis 4-1! Där blev kvällen bara bättre!

Ad of the night

bönder i pyjamas...

Pappa och jag hyrde filmen Pojken i randig pyjmas. Vi har pratat om det ett tag och det var liksom dags nu. Den var ruskigt bra med tyngd på ruskigt. Se den!

?

"Hon vet det..." Låt mig skratta och säga att detta ska tas upp!

Inget för gottegrisen

Jag blir så sötsugen, men jag vill verkligen ha!
http://www.beccadesign.se/shop/

you hit it and quit it

Halvligger i soffan och tittar på Cougar Town, om det just nu finns någon serie som är lika bra call me! För kommer vilja se dom också isåfall.

A pocket full of sunshine

Dagens

Dagens bilder

Efter tradition har det varit påskmat hos mormor, påsken i sig ligger mig inte särskilt varmt om hjärtat men dessa släktträffar gör det.

Ad of the night

Jo jag vet att det är mitt på dagen men det kan inte hjälpas.

GLAD PÅSK

isprinsessa med grillkorv

Sitter just nu i mormors kök och denna miljön ska bli tilldelad ett eget inlägg senare.
Detta inlägg handlar om resan till Arvika. För alltid är det något.
Sträckan Trollhättan-Kil hade jag sällskap av familjen Torrance i datorn. Innan vi fick gå på nästa tåg hade vi lite tid i Kil som utnyttjades genom att åka kana inne på ICA, kände mig lite som en isprinsessan. Dock förstörde varukorgen illusionen. Käka grillkorv på perrongen. Se någon urinera från perrongen samtidigt som han klia sig i huvudet med (märk väl) båda händerna.
Som sagt alltid är det något...

inget jobbigt att gå till jobbet

Mitt jobb är ibland en sån jäkla boost för självkänslan och självförtroendet. Hela kvällen idag tex har jag fått höra hur snäll och underbar jag är samt frasen "Åsa vet du vad...du är så go". Hur mycket sanningen det ligger bakom det bryr jag mig verkligen inte om, det är bara att suga åt sig av allt. haha
Detta är jag för er som inte ser. haha

elle

Bli lika glad i själen varje gång den uppenbarar sig i brevlådan.

Grillat är godast

Ska starx dra och jobba några timmar och sen när jag kommer hem ska det tydligen serveras grillat hemma. Pappa prata nått om det igår om det var fint väder och nu när jag sneglar ut ser det ju väldigt positivt ut. haha Här börjas det i tid. Underbart!
Jag och Kim när vi plus Pernie skulle grilla i somras.

varför krångla till det mer än nödvändigt?

Här i Sverige håller vi på att ta bort 50 öringen men i England kör dom fortfarnde med 8 olika mynt...8!
Har råkat samla på mig en hög av dessa små saker av djävulskap och satte min lilla kunskap på prov för att räkna ut hur mycket det egentligen ligger där och fyller mig med avsky. Där och gömde sig i detta var typ 260 kronor och då ryckte jag på axlarna och la glatt ner dom i påsen igen.
RSS 2.0