gröngöling!



I helgen befann jag mig i Gävle på Svenska Friidrottsförbundets årsmöte. Jag hade mycket roligare än vad det låter, en av höjdpunkterna var en dam som troligtvis somna -ingen vet säkert. Helt plötsligt hörde jag bara en duns bakom mig, när jag tittar mig över axlen ser jag hur raden framför källan till ljudet hänger sig bakåt och utbrister "Hur gick det?". Helt plötsligt kommer det upp en hand som i en vinkande rörelse försökte teckna att det gick bra. Handen följdes av en kvinna -som var lika röd som min nyinköpta vindjacka (tomatröd). Smidigt försökte hon sätta sig på stolen igen, vilket gick sådär om jag ska vara ärlig.
Okej...jag hör er! Om det var en av höjdpunkterna kan det inte ha varit så roligt och nej kanske var inte själva mötet särsklit roligt, men tack och lov var jag omringad av en grupp supersköna människor som jag kommer umgås med en hel del i framtiden nämligen Svenska Friidrottsförbundets Ungdomsråd, där jag nu sitter som den nyaste medlemmen och kanske den stoltaste!
Fick som gräddet på moset en fin fin applåd när ordföranden i förbundet Lennart Karlberg presenterade mig för dom runt 130 personerna som satt i salen, min stolthet förminskades inte direkt då.

fin fint

Pengar över?

Finner du dig i en position där du alltid har 75000 kronor över varje månad?
Grattis då kan denna lägenhet bli din!

Några kommentarer bara....




Vad är det för något på fläkten? Not cool my friend, not cool!



EN FÅTÖLJ? När ska du sitta där? Som sällskap för den som sitter på porslinsfåtöljen?

har dom eluttag någonstans för min värmefilt och hårfön?

Jag och Kim har fått ideén att bestiga Kebnekaise, Becka har bestämt sig för att vara lite mer spontan och hakar på denna halvt galna idé.

Rebecka
HAHAHA
Vi måste överträffa Göran kropp
Du
hur?
Rebecka
jaa han dog ju vi kan ju försöka överleva
Du
det här är officiellt den sjukaste konverastionen någonsin
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Rebecka
HAHAHAHHAHA
Kim
tur att jag missade den

Älskar mina vänner!

Youtube var inte en bra uppfinning för alla

fin fint

Det är inte målet som räknas utan resan dit...

För ungefär en vecka sedan kom jag hem från ännu en tripp till Manchester.

Det här inlägget är dedikerat resorna till och från detta resmål.
Restiden från min ytterdörr till Manchesters flygplats är ungefär 6 timmar och går via buss, tåg, buss och flyg.
Denna gången fick jag för mig att ha på mig klackskor på ditresan, ett ointressant beslut kan tyckas men det höll på att bli en stor komplikation under denna resa. Tåget som skulle ta mig från Trollhättan till Göteborg var beräknat ankomma en halvtimme innan flygbussen till Landvetter skulle gå, lagom med tid för mig att ta mig emellan. Som vanligt när det kommer till att åka via rälsen så ankom vi inte en halvtimme före utan 1 minut före. Självklart stanna också tåget på platformen längst bort från där bussen stod. Att springa blev ett måste om jag ville slippa betala en taxi 300 kr för att ta mig till flyget. Så i mina 13 cm klackar sprang jag svärande och skrattande genom hela tågstationen. Otroligt nog hann jag! Även om jag hade en puls på 160 och såg stjärnor framför ögonen.

Hemvägen gick via Säffle då kusinen fyllde stort -lämnar det vid stort, vilket naturligtvis skulle uppvakas. Ganska trött (gick nämligen upp 05 svensk tid) satte jag mig på tåget och somnar. Vaknar av att konduktören kallar ut nästa station ohch jag går och ställer mig redo för att gå av. När jag väl står på perrongen inser jag att jag inte står i Säffle utan i Åmål! Reflexsnabbe jag kastar mig på tåget igen och skrattar gott åt mig själv. Tur jag är lättroad.

Något som är lika spännande varje resa är stavningen på mitt exotiska namn Åsa.
Vanliga är Aasa och sa. Sedan har vi den för mig ologiska och som skapat mig vissa problem då maskinen strejkar pga att den inte känner igen det! den ser liknande ut £/sa. Min reaktion är och kommer förbli ett frågetecken.

En av alla bilder från Manchester

hoppla pålle!



Så himla underbar bild!! haha

rolig fredag!

Gick in på Kims blogg och såg då en vimmelbild från i fredags! Var då tvungen att gå in och se om det fanns fler då jag minns att han knäppte en när jag sitter i en fåtölj med hanna över mig, och naturligtvis fanns denna med! Bara att rycka på axlarna, konstatera att jag ser glad ut och gå vidare med livet. haha

smyckt.

Igår kom halsbanden jag beställt från Nea.
Himla nöjd är jag!



Fin söndagsnatt

Hade uppesittarkväll ala Oscars med Ida och Kim i söndags, även om jag somna ett antal gånger. haha

Innan tittandet gjorde vi iordning potatisgratäng, kyckling och beanisesås aka be-an. Supermysig kväll/natt med gänget.
Som Kim sa hur underbart är det inte att vara med på Världens mest glamorösa gala och kunna sitta med mjukisbyxor på sig. Lovely!


french frog



http://www.youtube.com/watch?v=pr1dyH34nek

julgrans plundring

Satt och tittade på bilderna i mobilen då jag hittade bilder från när jag skulle hjälpa Ida ta ut hennes julgran. Granen mådde minst sagt bra då Alice tydligen är där och dricker från den... Så det låg barr under hela granen. Granen skulle ut och det kunde inte vänta! När vi äntligen fått ut granen på innergården och kommer upp i lägenheten igen är det barr överallt, som en grön matta.


RSS 2.0