månaden med kasst väder, blåmärken och skrattanfall

Ja ja skäms på mig! Det var ett tag sen sist, jag vet. Det har bara varit så mycket annat som har varit roligare och viktigare än att sitta här och minnas de goda tiderna. Sedan sist har jag varit på ledighet i Manchester vilket egentligen inte borde vara ledighet eftersom jag hade min allra första salstenta två dagar efter att jag kom hem, men som pappa sa "Ibland får man ha roligt också" detta efter att han försäkrat sig om att jag har möjlighet att göra om provet. Det datumet är redan inskrivet i min nya fina kalender. Sedan var det naturligtvis tentafest fast ioförsig har vi fest hela tiden utan att något specifik har hänt...konstigt det där... Sedan var lillebror som tyvärr växt om mig, tror det är efter detta hände jag tryckte på att  hela tiden säga LILLEbror bara för att klargöra att jag faktiskt är äldre. Han var iallafall här och hälsade på. Väldigt trevligt tyckte storasystern. Sedan har jag faktiskt varit i skolan en hel del. Jag introducera min vän Rasmus till en heldag i skolan, tyckte det var dags för det så här några månader in i terminen. Något jag nästan gjort lika lite som att skriva här är att diska. Så snälla tomten! Ge mig en diskmaskin (samt någonstans att ha den på dessa 21 kvadrat). Sist men minst har jag blivit stolt innehavare av den mest lila overall ni kan tänka er. Programmets färg bärs med stolthet! Dock kan jag nu konstatera att overall inte är mitt klädesplagg men vad gör man inte för IVP. Sedan har det blåst! Ni i resten av Sverige kan klaga hur mycket ni vill men det var här klass 3 varningen var ungefär varannan dag i två tre veckor! Så de stackars hjärncellerna som fanns kvar har nu blåst ur. Tragiskt. Memo till mig själv att anordna någon form av cermoni för de stackarna.

På detta är det snart jul. Trots att julkänslan ligger på ungefär minus fyra så ska det bli riktigt skönt att träffa tjocka släkten igen. Jag har sedan förmånen att få fira julafton på juldagen och får ju därför i praktiken två julaft... hur skirver man julafton i plural? julaftnar? Eh... Aja från och med nu gör man det. Så alltså jag får två julaftnar! Denna julen ska jag också stå fast vid mitt beslut som jag har varje år och ta massor av bilder på hela spektaklet och inte bara på granen och på de två små pyren. Så släkten får vara beredda på att få en kamera upp i ansiktet, dock kommer dom nog stoppa en fot i bakdelen på mig om jag gör detta men men inget kommer gratis.

Avslutningsvis vill jag meddela att jag har "jullov" från och med 12:00 imorgon. Kaninöronen -som min lärare kallar dom, är för att citat "På högskolan har man inte jullov" slutcitat, detta är demostrerat med en hemtenta som ska vara klar efter hela jullovet. Jag firar dock detta jullov med att beställa janssons av pappa.

Happy Christmas & Merry New Year!
RSS 2.0