Ad of the night

För att runda av påsken så här på påskdagen så kommer här Walmart påskspecial

påskafton i Värmlands skogar

Träffat släkt, kramat på mormor, ätit Stigs goda goda omelett och fått inspiration för nästa sommarresa men framför allt åkt massa sparkcykel! Kalle hittade vårat kusinbarns sparkcykel och sedan var gatan erövrad! Kommer nog aldrig växa upp! Nu på påskdagen har jag skrapsår i händerna som bevis på en barnsligt rolig påskafton!


Ny håraccessoar tillverkad av lillebrorsan.


Lite syskonbråk om vem som skulle få åka.





Passa på att posa lite med volvon...


Min mormor och söta Sanna


Glad påsk!!

Så här på påskafton bjuder jag på ett avsnitt av The Vicar of Dibley, mer specifikt deras påskspecial! Underbar humor! haha

trevlig trädgård med trevligt sällskap


I onsdags hade jag en underbart fin dag med Kajsa i Göteborg. Hon hade fyllt 20 under tiden jag var i Manchester så det blev firande några dagar senare. Ingen extra kanske men en lugn dag i Göteborg där vi först köpte mat i Saluhallen och sedan tog spårvagnen till Botaniska trädgården där vi spendera hela dagen med att njuta av solen. Helt enkelt en utmärkt fin första dag hemma igen.

Ad of the night

Walmart special ikväll

blommor!

England ligger några veckor före Sverige när det kommer till klimatet så där var våren i fullblom. Blev småkär och fickvärldens lyckorus av det så när jag tittar tillbaka på bilderna jag tog under resan är mestadels på just blommor.

Ad of the night

beautiful people


hemma igen!



Hemma igen efter en vecka i Manchester och Wales.
Besteg Mount Snowdon vilket är det högsta berget i Wales och snacka om att jag är stolt över mig själv!

Är det måndag redan?

Ja jag sitter bokstavligen här och försöker förstå mig på när det blev måndag. Vart tog helgen vägen?

Jobbade ioförsig hela helgen. 9-21.30 på lördagen och 6.30-17 igår. Var helt slut när jag kom hem från jobbet i lördags, det var en superdag med massor av aktiviteter och friskluft men somnade en halvtimme efter att jag kom hem. haha Helt utslagen var jag.
Sedan efter jobbet igår var det snabbt hem och packa övernattningskläder för att hinna med tåget till Säffle för att träffa lillskrutten. Sötare unge för man ju leta efter! Älskar henne från topp till tå och så himla glad att jag tog mig tid att åka upp och gosa med henne.
Var tillbaka i Trollhättan vid 16 idag, träffa gänget och satt på uteserveringen (mycket längre än vad jag tänkt mig). När jag skulle beställa fika där så var bokstavligen min beställning "Det som är mest koffein i och en kaka".

Så vart tog helgen vägen? Varför är det helt plötsligt måndag?


Bild från när jag var där förra gången direkt från Manchester för att överraska Malin på hennes födelsedag.

Adeles magi


Varje gång jag hör denna låten -och det är ganska ofta eftersom jag älskar den, börjar hjärtat verka. Man känner verkligen smärtan, men samtidigt har Adeles röst en magisk effekt på mig. Jag blir lugn i hela kroppen, som all stress runt omkring bara rinner av mig. Underbart underbar!

designer shoes


Som sagt skosjukan var det...

AAAAAAAAAAAH!



Det är mycket nu...

SHOES!!


Sugarfree Shoes - Jeffrey Campbell - Nelly Shoes - Shoe Biz - Topshop - Jeffrey Campbell


Jag har fått nån skosjuka, inte bra! Inte bra alls! Men då jag har ganska många utgifter dom närmsta månaderna får mitt skobehov tryckas ner så gott det går. Tack och lov har Nermin lovat att tackla mig även om jag inte vet hur det ska gå till om skosjukan skulle bli för allvarlig! haha

Men mina absoluta drömskor är Christian Lauboutin pumps, men som sagt D R Ö M skor.

Ad of the night

fredagskvällen

I fredags var det planerat firande av Beckas födelsedag med hela gänget i Göteborg, tyvärr blev Ida magsjuk så hon stannade hemma. Kvällen började med mascara i ena handen och vin i andra med musik spelande i bakgrunden som dränktes av oviktiga och livsviktiga samtalsämnen på hotellrummet.





Vi bodde på Ibis Hotell City som är en båt. Då Becka la sig ner för att försöka bli av med huvudvärk tog jag mig Kim och en kamera ut på fören av båten. Efter att tagit en del fotografin och vi började känna av vinden lite för mycket var det dags att gå in igen. Det var då vi insåg att det inte fanns något handtag på utsidan. Stort oj! Paniken över att vara utelåsta kom emellan hysteriska skrattanfall över hela situationen. Efter ett tag blev paniken större men som ett mirakel kom Becka ut efter en stund.

Meningen var att vi först skulle ut och äta för att sedan gå vidare men Beckas huvudvärk släppte inte utan blev bara värre, så vi beslöt oss för att ha en lugn kväll på hotellet. Vilket jag inte klaga över då jag var tvungen att gå upp 06 för att hinna med tåget till Skövde.
Så nu satsar vi allt på Stockholm!
RSS 2.0