Ad of the night

Bilar

Jag har inget direkt intresse för bilar, men jag sitter ändå bänkad framför Top Gear när det går på kanal 9. Jag älskar det, de tre är så jäkla galna. 
 


Kolla videon nedan om världens minsta bil.

Ge mig vår!

Visst är det kul med snö, men ge mig den när man vill ha den. Under jul vill man inget hellre än att det ska finnas snö. Detta gäller också under nyår. Nu har man gett upp planerna på snö och istället bilckar manframåt och längtar efter våren. Klart som fan att det kommer snö då. suck

     

Tränarna fick var sin bukett med tulpaner på avslutningen i söndags av oss i gruppen. Den fick mig att längta ännu mer till våren.

Grönt var tydligen för fienden

Jag vet, jag vet. Julen var för två månader men måste bara ta upp det här med granen. Vad hände med den fina, traditionella gröna granen. Har den gått ur modet? Jag förstår inte det här med rosa och blå gran. Detta är bland det fulaste jag vet, men nu har dessa fått en konkurent på min lista av fulaste granar. Jag hejar på er -det gör jag verkligen, men den granen är bland det fulaste jag sett.

Imponerad av mig själv



Visst får jag strikar när jag bowlar, men jag har aldrig fått tre i rad. Detta var en stor händelse i mitt liv, vilket kanske säger en del om mitt liv... haha Var tvungen att ta kort på det, eftersom ingen hade trott mig annars.

Inte invandrare, utan rådjur!

Jag är så trött på människors fördomar. Jag bor i en stadsdel där också många med utländsk bakgrund bor, plus att statsdelen brevid är väldig invandrartät, då den består av nästan bara miljonbyggen.
Nu under praktiken har jag cyklat dit, det tar 5 minuter. Denna lilla och tydligen farliga cykeltur går igenom ett skogsparti i kanske 200 meter, knappt det. Det är en vanlig cykelväg med lampor och allt. Ändå blir det ett herrans liv från vissa när jag berätta att jag cyklar den vägen. Människors uppfattning verkar vara att det ska stå någon i detta skogsparti -jag vägrar att kalla det för en skog, och anfalla. Vem står i ute på en cykelväg i januari och väntar på att någon ska komma? Men jag ska erkänna att jag faktiskt är rädd för en sak, enbart en sak. Detta är rådjur. I detta skogsparti och det på andra sidan 45:an lever det rådjur. Jag är livrädd att de ska springa ut precis när jag kommer, flera gånger har jag fått stanna och vänta på att de ska gå över. Detta är min skräck, okej? Inte invandrare, utan rådjur.
RSS 2.0