lagom ansträngande idrott

Igår var det minigolf som gällde! Varför spelar man inte det oftare? Det är ju jättekul. Ingen av oss tog det på särskilt stort allvar som vanligt alltså, men vi måste lära mr. Serious att ta saker med en axelryckning. haha Det var nämligen en pappa och hans dotter som kanske var 13 år eller nått som gick banorna precis efter oss i slutet och för honom var det som ett OS-guld stod på spel... Hans dotter såg inte ut som hon tyckte minigolf var så roligt, i alla fall inte med honom. Efter att vi spelat klart åkte vi hem till mig och grilla. När vi fått tänt elden och precis lagt på kycklingen börjar det ösregna, så mästargrillaren (eller inte) Åsa tog på sig gummistövlar och drog med sig ett paraply. haha
Riktigt mysigt att träffa dom igen även om vi helt plötsligt bara blev tre. haha











Förresten är det någon som vil ha potatissallad är det bara att ringa. haha

Dagens

Dagens tack

Tack mamma och pappa som fixat hemma när jag varit och jobbat. Puss på er!

långa dagar

Kom hem halv ett igår från Göteborg, sen var det bara att gå upp och börja jobba 8 imorse. Sedan jobba jag till 22. Det ska tilläggas att jag under dessa timmar inte har en enda rast... Det är lite segt och jobba så länge. Sen börjar jag sju imorgon. jippi...... Men det passet kommer gå fort eftersom jag ska träffa delar av gänget imorgon. Det ska bli så skönt att träffa dom igen.

Liseberg

Var ju som sagt på Liseberg i går, vilket var jättekul och jätteblött. Det kom några riktiga skurar, det var som om någon stod över en och hällde ut en hink vatten. Det var superhärligt att träffa alla igen även om det inte är så lång tid till att jag ser dom igen. haha
Under dagen hann jag:
- Få en väldigt ovettig rabatt på Espresso house
- Få skrattanfall i virrvelvinden...
- och kållerado...
- och typ alla andra karuseller
- Fascinera en 15-årig kille med historier som inte var menat att han skulle lyssna så intensivt eller alls på
- Bli panikslagen av samma killes försök till att flörta...
- Stå i kö...
plus lite annat smått och gott

      



Tråkigt värre att inte Knubbe kunde komma, men jag får ta en tåglektion med honom sen och lära honom undvika hoppa på fel tåg och/eller fel perrong.

Hänger ni med?

I helgen var det en tjej som föll från en balkong här i stan. Stackars henne och vilken tur att det gick bra, men är det inte lite ironiskt att det hände under Fallens dagar?

Fire in the hole

Sitter just nu och hämtar andan efter att ha jobbat sen nio i morse. Sen är det i väg igen för att se på fyrverkerierna innan det är hem till sängen. Imorgon blir det att gå upp tidigt då jag ska hinna träna och gå "köttskola" med pappa innan det är Göteborg och Liseberg.

Kanske får förklara det där med köttskola... Jag och pappa ska åka och köpa kött, samtidigt ska han lära mig vad man ska titta på och vad man ska välja när man handlar kött, alltså en "köttskola". haha

Dagens

Dagens ?

Kan inte bestämma mig om vasen, skålen eller vad man ska kalla den för som Robin Söderling fick när han vann Swedish Open är häftig eller fruktansvärt ful... Det är ju ett rådjur med en sån där krage man ger till djur så dom inte ska slicka på såren.

 

Nästa station...


Så då var det gjort. Nu är målet satt till nästa år: Kraftprovet.
Var sjukt trött när jag kom i mål, glömde ju ta en puff av luftvägsöppnaren vilket gjorde att efter 3 km blev det helt svart framför ögonen och jag var inte långt från att svimma. Det var lite äckligt och paniken börjar sprida sig i kroppen, men när jag äntligen lugnat ner mig kom ilskan och det som pappa kallar jävla-anamma. Jag skulle i mål och så var det med det.

Slingan man springer går igenom något som kallas kärleksstigen som jag härmed har döpt om till mördarstigen. För backarna i den där stigen var allt annat än romantiska...



Måste till slut tacka alla trevliga själar som stod och heja utefter vägen. Supertrevligt!
Sen måste jag rikta blickfånget till alla andra som sprang 6 km men framförallt 11,6 km. Ni är mina hjältar och är jätte iponerad av er!

Anledningen till att jag sprang idag överhuvudtaget är Kim. Förra året på Kraftprovet berättade han att han råkat slå vad med sina kompisar om att han skulle springa nästa år -alltså 2009. När jag hörde detta sa jag på mesta dels skoj att jag då ska springa med honom. Sedan gjorde jag felet att berätta detta för pappa som slutade med att jag slog ett tyst vad med honom om att jag skulle springa. Meningen var då att jag skulle ha sprungit 11,6, men det satte förkyldningen stopp för, så det fick bli en kompromiss. Så tack Kim.... och vi ses nästa år... haha

Slussprovet

Kom precis hem från jobbet och nu börjar "uppladdningen" till Slussprovet i dag. Planen var egentligen att jag skulle springa Kraftprovet på 11600 meter men förkyldningen, viruset eller vad det nu var har ju suttit i hela våren så jag har inte kunnat träna så mycket som behövs för att orka det. Därför blir det Slussprovet istället som "bara" är på 6000 meter. Har just nu träningsvärk i hela bålen och är ganska seg i benen men men, jag har gett mig den på att jag ska göra det här så det är bara att springa helt enkelt. "Run like the wind"

Lever på hoppet

Ska snart i väg och träna innan det är dags att dra till jobbet. Vilket i dag betyder hela kvällen plus jouren.... jippi...... eller inte.
Igår var jag med Kajsa i Göteborg och gjorde av med en hel del pengar. Det kommer svida i min plånbok men min garderob jublar. haha Det var ganska bra väder hela tiden, så när vi kände oss färdiga både med shoppingen och i kroppen bestämde vi oss för att ta en glass och sätta oss vid kanalen. Bokstavligen precis när vi ska sätta oss börjar det regna så då var det bara att fäll upp paraplyerna, vilket ioförsig var ganska mysigt.

Nä, nu ska jag åka och leka i sandlådan.

Öresundsspelen 2009

Som sagt har helgen spenderats i Helsingborg där jag stått och hejat på alla klubbkompisar. Dom är så duktiga allihopa. När jag stod där kände jag hur mycket min kropp och huvud har saknat friidrotten. Så nu ska jag börja träa ordentligt igen.... hoppas jag i alla fall. Som alltid har man sjukt roligt 24-7. Men det sjukaste var nog i bilen hem då vi stanna på en kissepaus/sträcka-på-benen paus. När vi stod där och vänta på gänget som kissa berättade min ena tränare om en händelse som hände när han skulle gå på toa. Toaletterna var i bås bredvid varandra vilket gör att det inte är så ljudisolerat.....Så när han satt där hör han hur det pratas i de andra båsen. Då var det tre killar typ i min ålder som satt och bokstavligen snacka skit. Tydligen efter vad min tränare berätta satt dom och typ tävla i vem som släppt flest korvar. Vilket betyder att de måste ha rest sig upp och kollat.... USCH! Efter denna information fråga den ena killen den andra om han fortfarande va kvar. Vilket han lite generat svara att han va. Då säger den andra killen "Jag har bara ett sammanhängande ord att säga dig; Lösbajs, lösbajs, lösbajs" Min andra tränares omedelbara respons på detta när vi stod där var "Fy fan va sjukt". Ska tilläggas att han är 60. haha Även om han varken ser ut eller beter sig som det. Vi sa det i bussen på väg hem att ens mognadsålder sjunker med ett antal år när vi är i väg med varandra och för att bevisa detta sjöng vi Fader Abraham ett antal gånger över helgen. haha Ja, jag lovar att jag är 18 år gammal.

 
  
  
 
Dom hade inget glutenbröd på Donken så Carro fick gå över till Max, sen satt hon där och käka Max på Donken. Så jävla kaxig! haha
  

Vi skulle göra en pyramid men den rasa innan Jim kom upp. En av anledningarna till detta var att Bellas knä och hela hennes vikt låg och tryckte rakt på min ryggrad. Aj!  

För att förklara citatet i förra inlägget så var det så att någon snäll förälder fixade en massa bananer åt oss att ha under helgen. EN MASSA BANANER. Så när vi skulle åka hem var det typ 20 st kvar och min tränare satt typ hela vägen och fråga om vi ville ha en. Ska tilläggas att resan tar 4 timmar.....

borta bra men hemma bäst

Äntligen hemma i min egna säng efter två nätter på luftmadrass, men jäklar va roligt det har varit!

"Vill du ha en banan?"

Större uppdate imorrn när jag är lite piggare....

the king of pop

I går begravdes han, the king of pop, och självklart sändes allt på tv. Att själva cermonin sändes tycker jag verkligen inte är något konstigt, men allt skräpsändning innan cermonin.... Allt som man fick se var framsidan på stadion och LA.s trafikflöde när bilen som innehöll Michael Jackson och hans riktigt coola kista. Varför tv4? Varför? Men det värsta utav allt var att man satt och titta på det.... haha

De måst va saltvattne

"Sitt int på Per, han bli så sur"

Lördagen spenderades med Maria och Pernilla, super härligt att ses igen! När vi väl fnissat oss igenom bilresan (tycker lite synd om Marias pappa) var vi väl framme och först hamna vi i en park. hahaha Satt där och tjöta en massa. Väl inne hamna vi i med underbart slappa killar.

"Ja tyck ja prat rikssvensk" 

"Vi får flytt till ume"
"Men jobbar inte du i kiruna?"
"Jo, me vi kan int bo dä"

dumma kropp!

Blir så förbannad! Jag vill verkligen komma tillbaka och träna ordentligt men mitt huvud och min kropp vill två olika saker och även om jag är ganska mentalt stark går inte den smärtan att ignorera. Gör så ont! Vill bara skrika.

blickar framåt

Inför ett 19 timmars jobb pass gäller det att fokusera på något roligt som händer efteråt, missförstå mig inte jag tycker om mitt jobb men det är lite segt att jobba så länge och min favortitsyssla här i livet är inte att sova på jobbet. Därför känns det extremt skönt att veta att jag imorgon kommer få träffa Emma igen. Ska nämligen se på Partille cup med henne, även om handboll inte riktigt är min grej är det ganska kul att titta på.

RSS 2.0