Äpplet faller inte långt ifrån trädet

glad, gladare, gladast

Jag är superstolt! Tanken har alltid varit att vi ska åka till legoland (ja Malin du kan få följa med också) och en massa andra otroligt roliga ställen även om krogen får vänta några år men nu får jag stolt göra det som gudmor istället och det gör allt bara bättre. Tack söta snälla ni för att ni tänkte på mig.


Trädgård på balkongen

När de flesta andra har blommor i blomlådorna har min farfar en björk i sin. Han märkte att det helt plötsligt stack upp en halvmeter lång pinne ur lådan och han blev då lite frågvis och lät den vara. Sen växte det ut grenar på den och han märkte då att det var en björk. Nu har björken dock en framtid nere på gården hos farfar men den ser faktiskt ganska fräck ut på balkongen i Malmö.



snygga (gula) Malmö

Befinner mig hemma hos farfar och även om jag inte har varit här på typ sju år så ser allt likadant ut och oj vilken trygghet det är. Samma speciella doft i trapphuset och i lägenheten som jag alltid älskat. Möbler, foton och annat pynt på samma ställen och snälla farfar som inte har förändrats mycket. Vad jag mår bra just nu!

Han har också samma gamla tv som han alltid haft. Tv:n är inte på här särskilt ofta men det är friidrottskväll på tv så då sattes den på och när den gjorde det flög jag och brorsan bak i fåtöljerna! Just nu är jag halft döv men jag mår bra ändå. haha

När vi kom hit fick jag ett sms från pappa där det bland annat stod frågan "Hur känns det att vara i landets grönaste och snyggaste stad?" Mitt svar var då att det inte är så grönt eftersom det nästan inte har regnat något överhuvudtaget vilket gör att det mesta är gult eller brunt här, men det är fortfarande snyggt.

Det var en gång...



Två månader sedan. Ibland känns det som jag precis var där och ibland känns det inte ens som ett riktigt minne utan mer som något jag sett på film.

en portion sömn beställd

Det är ibland konstigt hur man kan längta till saker så mycket att det tar upp hela tankeverksamheten. Just nu finns det bara en bild, en sak som ligger som ett lock på allt annat inne i huvudet och det är tanken på min säng. Att lägga huvudet på kudden, täcket över mig och blunda. Det är nog mer sovandet jag längtar efter än sängen men tanken på att sova får mig bara att bli tröttare så för att kunna tänka på det jag längtar efter mest är det min säng jag hela tiden ser. Låter det knäppt? Hel knasigt och vrickat? Det är just det. Man blir sån här när man jobbar natten. Sittande mitt i natten i sin ensamhet gör att man blir helt ensam med sina tankar, och det är inga normala tankar heller utan konspirationsteorier eller bara ren idioti.

Stor eloge till er som gör detta 100%, vecka efter vecka. För jag har redan tappat det och jag har en natt till innan saker och ting går tillbaka till det normala.

Världens sötaste

Var i veckan och hälsa på den nya familjen. Super stolta föräldrar och super söt tjej.
RSS 2.0